• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim dinciliği CHP’nin genlerinde var! Sandığı görünce imana geliyorlar

Yeniakit Publisher
2023-09-21 10:57:00 -
Seçim dinciliği CHP’nin genlerinde var! Sandığı görünce imana geliyorlar

“Yobaz” dedikleri Müslümanların mukaddes değerleriyle kavgalı olan CHP zihniyeti her fırsatta dini değerlerimize nefret kusarken, parti yönetim kademesi ise sandığı görür görmez adeta imana geliyor. CHP’nin fonladığı ihanet medyası her gün sistematik bir şekilde İslam’ı hedef alırken, seçim döneminde parti yöneticileri sandığı görünce helalleşme nutukları atıyor, camide Kur’an okuyup, el açıp dua ederek takıyyeye sarılıyorlar.

Ufukta seçim olmayınca mütedeyyin insanlara ve kutsallarına yönelik düşmanlıkta sınır tanımayan CHP’liler, sandık ufukta görünür görünmez hemen imana geliyor.

Müslümanların mukaddes değerleriyle kurulduğu günden beri kavgalı olan CHP zihniyeti, dini değerlerimize nefret kusarken, parti yönetim kademesi ise her seçim dönemi olduğu gibi yine imana gelmeye başladı.

Seçim döneminde helalleşme nutukları atan Kemal Kılıçdaroğlu ile camiden çıkmayan Ekrem İmamoğlu ile yarışarak belki de hayatında ilk kez el açıp dua eden Canan Kaftancıoğlu’nun ardından şimdi de İslam’ı “orta çağ karanlığı” diye niteleyen Özgür Özel “hacı torunu” olduğunu hatırlayarak dindar seçmene göz kırptı.

Özel: Hacı torunuyuz 
Soyer: Sapkınların emrindeyiz

CHP’nin fonladığı Cumhuriyet, Birgün ve Evrensel gibi yandaş gazeteler dinimizin özünün öğretildiği yaz Kur’an kurslarından okullardaki din dersine, öğrencilerin umreye gitmesinden hafızların taç giyme törenine kadar her hayırlı hizmetten rahatsız olurken, CHP’nin tavşan adayı Özel, yaklaşan yerel seçim öncesi bir anda “hacı torunuyuz” diyerek seçmene göz kırptı. Özel’in manevi duygularının kabardığı gün topa giren ve “eşcinsel sapkınların emrinde olduğunu” açıklayan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Diyanet ile MEB arasında imzalanan ÇEDES protokolü kapsamında İzmir’in pilot il seçilmesine tepki göstererek, “İzmir’den size şeyh çıkmaz” sözleriyle içindeki nefreti dışa vurdu.

CHP’liler sandık müslümanı

Sandık Müslümanı CHP’lilerin ikiyüzlü tutumunu gözler önüne seren takıyye örneklerinden bazıları şöyle:

• Başörtüsü için “Bir metrekarelik bez parçası” diyen ve milletvekili olduğu dönemde başörtüsü serbestisine karşı çıkarak AYM’ye başvuran Kılıçdaroğlu, sandığı görür görmez helalleşme nutukları attı.

• Lüks yaşantısıyla bilinen ve içkinin su gibi aktığı sefahat âlemlerinden geri durmayan Ekrem İmamoğlu, yerel seçimler öncesi takıyyenin dibine vurarak cami cami dolaşıp Kur’an-ı Kerim okudu.

• Bir oturuşta bir domuzun dörtte birini götürmesiyle bilinen CHP’nin ‘düşük’ İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçimler öncesi bol bol el açıp dua etti. Kaftancıoğlu, sağdan oy almak için takıyye yaptıklarını da itiraf etmekten çekinmedi.

• Diyanet’in 4-6 yaş din eğitimi çalışmalarını “orta çağ” zihniyeti olarak eleştiren CHP’nin tavşan adayı Özgür Özel ise Genel Başkanlığa talip olduktan sonra “Hepimiz hacı torunuyuz” demeye başladı.

Her seçim dindarlaşıyorlar

İslam’a hareket etmeyi şiar edinen CHP ve avanelerinin seçime aylar kala başvurduğu riyakarlığı Akit’e değerlendiren Siyaset Bilimci ve Hukukçu Mehmet Kırmızı, “CHP yöneticileri her seçim döneminde dindarlaşırlar. Cuma namazlarına giderler. Kur’an-ı Kerim okuyup videoya çekerler. Ama seçim bittiğinde o Müslümanlıklarından bir eser kalmaz. CHP, yıllarca bu ülkede başörtüsüne karşı savaşmış, 1950’lere kadar camilerin ahır olmasına göz yummuş, ne kadar manevi ve milli değer varsa bunlara karşı çıkmıştır. Müslümanlığın gerektirdiği hususları ‘yobazlıkla’ nitelemiş bir siyasi partidir. Zikri hiçbir zaman İslam’a yakın olmadığı halde seçim döneminde fikirleri nedense sağ oyları alabilmek için şekil değiştiriyor. Ama artık milletimiz buna alıştı. İmamoğlu seçim döneminde cuma namazına gidip camide Kur’an okurken, seçimler bittikten bir ay sonra Büyükşehir Belediyesi’nde LGBT bürosu açmaya çalıştı. LGBT İslam’ın neresindedir? Kur’an-ı Kerim’in neresindedir? Ya da Müslümanlar LGBT’ye nasıl bakar? Bu sebeple Özgür Özel de bu genel başkanlık yarışında, yerel seçimler yaklaşırken ‘benim dedem hacı, ben hacı torunuyum’ diyor. Parti tabanı ise bildiğini okumaya devam ediyor” dedi.

Halk bu numaraları yemiyor çünkü bu zihniyeti tanıyor

CHP’nin genel karakteristik özelliğinin Hak he halk düşmanı olduğuna dikkati çeken Araştırmacı Yazar Mehmet Fırat, “Gerek yaşam tarzları ve gerekse göstermiş oldukları refleksler din ile alakalarının olmadığını gösteriyor. Dine düşman olmaları karakteristik özellikleridir. Seçim zamanı geldiğinde ise saf Anadolu insanını kandırabilmek adına maske takarlar. Yalandan tutukları oruç, yalandan kıldıkları namaz, yalandan yaptıkları hayır hasenat bunlara örnektir. Halkımız bunu yiyor mu peki? Yemiyor. Çünkü geçmişi zulüm olan ve bununla hiç hesaplaşmaya girmeyen, yüzleşmeyen ve bir özür dahi dilemeyen bir zihniyetin Müslüman Anadolu insani nezdinde bir karşılığı yoktur” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KÖKSAL

Fevey lüllil musalliyn... Rabbim önce Münafıklardan,

hadi oradan kripto (kimbilir hangisinden ?)..

mmt adlı kurnaz bozguncu;bir cümle chp ye o da başlangıç olsun diye ak partiyi ve erdoğan ı ısırma satırlarına girizgah olsun diye.. ondan sonra gelelim ısırma moduna.. sadece katsayı,başörtüsü,ayasofya zulümlerini kaldırmaları yeter. sen kimledensin bilmem de abd uşağı fetö nün,chp uşağı saadet in mensubu musun bilemeyiz. senin peşinden gittiklerin bunları yapar mı idi. akıllarından geçirir mi idi. sembolik bir kaç kilise tamiri restorasyonu nasıl da habbeyi kubbe yapma misali şişirdin. peki kaç cami yapıldı,kaç tarihi ecdat yadigarı yok olmaktan kurtarıldı.bunlardan bahis yok. cımbızla bir kaç şey ortaya çıkarmışsın,bunlardan da haberimiz yok. yoksa sen akapalıları dinden çıkmış, bay bay kemal i de basbayiğit, seyyid ilan eden zilletkolardan mısın. büyük ihtimal dinden vuran bozgunculardansın. telefonunu sormadık. adını yaz bari,sesli harfleri yutan kurnazowich...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23