• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı! Böyle geri adım attı: Bilmiyordum

Yeniakit Publisher
2022-10-27 17:56:00 - 2022-10-27 19:33:59
Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı! Böyle geri adım attı: Bilmiyordum

PKK terör örgütüne yakın bir televizyon kanalının canlı yayınında TSK'ya uydurma bilgilerle iftira atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, mahkemede verdiği ifadesinde geri adım atarak, "Söz konusu haber kanalının PKK silahlı terör örgütüyle bir irtibatı olup olmadığını hekim olarak bilmiyordum." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

PKK yandaşı televizyon kanalının canlı yayınına katılıp, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, "Kimyasal silah kullanıyorlar" iftirası atan Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi ortaya çıktı.

İfadesinde geri adım atan Fincancı'nın, "Söz konusu haber kanalının PKK silahlı terör örgütüyle bir irtibatı olup olmadığını hekim olarak bilmiyordum." dediği öğrenildi.

Yaptığı kalleşliğin arkasında duramayıp, "Bilmiyordum, İzlemiyordum" diye kıvıran Şebnem Korur Fincancı'nın ifadesi şöyle:

Ekranda görünen kulaklık ile yapmış olduğum bağlantıda ben karşıda sadece spikerin yüzünü görmekteydim.

Benim haricen bir cep telefonuyla bir görüşmem olmadı. Doğrudan Skype üzerinden bağlandım. Kapatmam suretiyle bağlantım sonlandı. Kalmış olduğum otelin odasında otelin interneti ile bu bağlantıyı sağladım.

Canlı bağlantı için arayan kişiyi tanımıyordum. Yine söz konusu yayın kuruluşunun PKK silahlı terör örgütünün irtibatlı ve geçmiş haberlerini, yayınlarını bilmiyorum. Çünkü ben hiç haber izlemeyen, hatta kendi bağlantı yaptığım programları da sonrasında izlemeyen bir insanım.

Tüm bu süreç benim için çok yorucuydu. Bu çerçevede üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SENI TERÖRIST … PROVÖKÖTÖR

ALMANYADA KONUSMANDA BEN SÖYLEDIKLERIMIN AYNEN ARKASINDAYIM DERKEN RAHAT RAHAT BU DEVLETE MEYDAN OKURCASINA HIÇ KIVIRMADAN U.DÖNÜSÜ 380 DERECE KIVIRMADAN SÖYLEYECEKSIN SIMDI ISE 380 DERECE DEGIL 1380 DERECE KIVIRDIN BU SÖYLEDIKLERINLE SEN TÜRK HALKINI BU KADAR APTALMI SANIYORSUN ULAN … PISLIGI HADI ORDAN KIMSE YEMEZ BUNLARI SENI VATAN HAINI TÜRKIYE DÜSMANI TERÖRIST HAK ETTIGIN CEZAYI RABBIME SÜKÜRLER OLSUN BELANI BULDUN DIYELIM

Maraşlı

Sarhoştum deseydin daha inandırıcı olurdu..hemde ceza almazdın...f.begiri.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23