• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sayan: Kılıçdaroğlu'nun cinsel istismardan tutuklanan yeğeni işsiz miydi?

Yeniakit Publisher
2015-02-16 22:39:00 - 2015-02-16 22:53:05
Sayan: Kılıçdaroğlu'nun cinsel istismardan tutuklanan yeğeni işsiz miydi?

A Politik programına konuk olan Savcı Sayan, canice öldürülen Özgecan Aslan cinayetini hükümete karalama kampanyasına dönüştürenler için değerlendirmelerde bulundu.

YENİAKİT.COM.TR - Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde vahşice katledilen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan cinayetini siyasetlerine alet edenler için, "Benim eve gidiş gelişime karışıyorsunuz' diyorlar. Belli saatlerden sonra içki satılmasın dediğimizde özgürlük naraları atıyorlar. Bilinçaltlarında din var. Dinin savunduğu o manevi değerler üzerine yetişmiş bir nesil olsaydı böyle sapıklar yetişmezdi. Diyorlar ki cahiliye devrindeyiz. Daha birkaç ay önce iki profesör bir kadın için birbirini öldürmedi mi? Demek ki burada eğitim değil başka bir sorun var" ifadelerini kullandı.

KADINLAR KENDİLERİNİ SORGULAMALI

"Bu ülkede Tecavüzcü Coşkun sahneleri bize çocukluğumuzdan beri izletiliyor" diyen Sayan, kadınların kendi kendine şiddet uyguladığını söyledi. Sayan, reklam sektöründe kadın vücudunun suistimal edildiğinin altını çizerek, kadınların "Araba lastiği reklamında benim bacağımın ne işi var? Otomobil fuarında benim vücudumun ne işi var?" şeklinde kendilerini sorgulamaları gerektiğini kaydetti.

YEĞENİ İŞSİZ MİYDİ?

Sayan, Özgecan Aslan cinayeti üzerine "İnsanlar işsiz olursa, işsizlik psikolojisiyle bunun hıncını ya eşinden çıkarıyor ya çocuğundan çıkarıyor ya da sokakta gördüğü bir kadından çıkarıyor" şeklinde skandal bir açıklamaya imza atan CHP lideri Kılıçdaroğlu için de, "Kılıçdaroğlu da işsiz adamlardan bahsetmiş. Kılıçdaroğlu'nun yeğeni işsiz de değildi, kız çocuklarına cinsel istismardan 20 yıl hapis yedi" diye konuştu.

www.yeniakit.com.tr

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23