• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan'ın hastalığı üzerinden bile kin kustular

Yeniakit Publisher
2023-05-20 21:49:00 -
Savcı Sayan'ın hastalığı üzerinden bile kin kustular

14 Mayıs seçim sonuçlarını hazmedemeyen zihniyet depremzedelere kin kusmuştu. Yine aynı zihniyet AK Partili Savcı Sayan'ın kalp krizi geçirmesiyle ortaya çıktı.

Türkiye siyasetine 14 mayıs seçim sonuçlarını hazmedemeyerek, depremzedelere bile hakaret ederek gölge düşüren zihniyet yine devrede.

AK Partili Savcı Sayan'ın kalp krizi geçirmesiyle ilgili sosyal medyada paylaşım yapan karanlık zihniyet bir kez daha yüzünü gösterdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Kahreden haber geldi. Savcı Sayan hayatta." diyerek çirkinliğini ortaya koydu.

Ne olmuştu!

Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sayan'ın durumu şu an iyi, yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

AK Parti'den İzmir'de milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Savcı Sayan, cumhurbaşkanı ikinci tur seçim çalışmaları kapsamında gittiği Aydın'da fenalaştı. Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savcı Sayan, kalp krizi geçirdiği tespit edilince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede Prof. Dr. Hasan Güngör tarafından anjiyo yapılan Sayan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Savcı Sayan'ın doktoru Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Savcı Sayan dün saat 21.00 sıralarında bize getirildi. Daha önceden bilinen damar ve şeker hastalığı var. Bu nedenle stent takılmış kendisine. Burada yaptığımız kontrollerde kısmi kalp krizi adını verdiğimiz bir bulgu saptadık. Kanda 'tropolin' denen bir değer var. Gizli kalp krizini gösteren ya da aşikar kalp krizini gösteren değerde yükseklik ve göğüs ağrısı da doğunca anjiyo kararı aldık. Bu kararı kendisine ilettik. Sol el bileğinden girerek anjiyosunu yaptım. Sağ taraftaki damarda da ciddi oranda bir darlık saptadık. Oraya balon ve bir adet stent uyguladım. Sağlık ve genel durumu iyi, serviste takip ediyoruz. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Ben insanım diyen her kes, hiç felakete veya hastalıklara asla sevinemez neden bugün banaysa, yarın sana olacağını bilir. Ahiretin tarlasını kimse hor kullanmasın, bedelini ağır öder.

sencer

eee.. herkesi kucaklayan,demokrat, çağdaş,laik,seküler,uygar,liyakatli chp kafası bu işte. ülkemize hukuku,demokrasi,uygarlık,bilimsellik getirecek olan(!) taş devri kafası bu işte. abd nin ırak a getirdiği demokrasi gibi.hele şu depremzede insanımıza yaptıkları son hakaret,aşağılama,küfür,beddua edepsizlikleri tam bir turnusol kağıdı oldu. haşa taparcasına o partiye zamk gibi yapışmış bağnazlar dışında bınlara biraz inanmış,acaba diyen insanımızın gözünü açması açısından çok aydınlastıcı oldu seçim sonrasında yaptıkları.büyük ihtimalle hakaretlerinin,aşağılamalarının,beddualarının karşılığını çok güzel alacaklar 28 mayısta..esaslı bir şamar olarak....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23