• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan'dan AK Parti açıklaması: Kızılcık şerbeti içtik

Yeniakit Publisher
2023-10-07 23:28:00 -
Savcı Sayan'dan AK Parti açıklaması: Kızılcık şerbeti içtik

AK Parti'nin bugün Ankara’da düzenlediği Genel Kurul Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden başkanlığa seçildi. Yeni yönetime ilişkin açıklamalarda bulunan Savcı Sayan, 'kızılcık şerbeti içtik' yorumunda bulundu.

Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne dair açıklamalarda bulundu.

"Bugünkü parti kongremizde Mazlumların umudu,Ülkemizin umudu Sayın Cumhurbaşkanıma seve, seve ve onurla oy verdim.." diyerek devamında sitem etti.

İşte Sayan'ın o paylaşımı:

"Bazı isimlere sadece Cumhurbaşkanıma ve Partime yanlışım olmasın diye oy verdim. Yoksa asla oraya seçilmeyi hak etmiyorlar. Sadece kendi pozisyonları için çalışıyorlar..
İyi insan olabilirler ama asla iyi partili değiller.
Hata Mayıstaki seçimde Partimizin adaylarının aleyhine çalıştılar. İlçe başkanımıza az çalışın dediler. Bugün o şahıslara birliğimiz adına oy verdim Ama içim cız etti.. Partimizin birliği ve Cumhurbaşkanımıza olan sadakatimizden dolayı “kızılcık şerbeti içtik” demeye devam edeceğiz.."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Savcı Sayan'ın rahatsızlığını halk olarak bizde duyduk, siyaset gönül işi, sevda işi, sabır işi, samimi dava işidir, bu özellikleri olmayanların seçilmesinden rahatsız olduk, siyasete ticaret gözü ile bakanların varlığı bizi derinden düşündürüyor. Geçmişin siyasi tarihi çok şeylere şahittir, ders alınması gerekir.

Görüş

Turgut Özal gitti ANAP bitti. Çünkü dava anlayışı yoktu. Maalesef Ak Partide de sıkıntı olacak gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23