• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan Kürt vatandaşlara seslendi: Tuzağa düşmemeliyiz!

Yeniakit Publisher
2023-03-14 23:45:00 - 2023-03-15 00:30:56

A Haber canlı yayınında konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kürt vatandaşlar üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, "Tuzağa düşmemeliyiz" mesajı verdi.

 Yeniakit.com.tr 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, A Haber canlı yayınında konuştu.

Başkan Sayan, Kürt vatandaşlar üzerinde oynanan oyunlara dikkat çektiği açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizin üzerine en büyük oyunu HDP ve PKK getirdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kürt vatandaşlara özgürlüklerini kazandırdığını belirten Savcı Sayan, "Biz Kürtler bu gerçekleri bilmeliyiz. Tuzağa düşmemeliyiz." mesajı verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AK NEFER

Musluman kardeslerim bunlar partimizin icine sokulmus Truva atlaridir.Bunlar bize gelene kadar oturmadigi yer birakmadilar. Bunlara guvenmeyin.

Gültekin

Savcı Sayan'ın samimiyetine inanıyoruz, kurtuluş savaşında omuz omuza hep birlikte bu vata düşmanlarımızdan kurtarmadık mı?, sağ duyulu vatan sever Kürt kardeşlerimiz ellerini vicdanlarına koyarak hangi zamanda, RTE, döneminden başka hangi dönem hizmet görmüş ve özgür olmuşlardır veya bütün sorunları çözülmüştür? ülkemizde KÜRT SORUNU VAR DİYE DİYE ÜLKEMİZİ BÖLMEK VE IRKÇILIK YABARAK, BİZİ BİZDEN KOPARIYORLAR, BATILILAR SİZLERİ SEVDİKLERİNDEN DEĞİL, IRKÇILIKLA SİZLERİ KOLAY KANDIRABİLDİKLERİNDEN SİZLERİ KULLANARAK ÜLKEMİZİ BÖLÜKL YUMUŞAK LOKMA İLE YUTMAKTIR, SİZLER BU PİS VE ÇİRKİN AMAÇLARINA SALA ALET OLMAYACAK KADAR SAĞ DUYULU OLDUĞUNUZA İNANIYORUZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23