• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan: CHP truva atı

Yeniakit Publisher
2015-02-19 20:21:00 - 2015-02-20 12:38:08
Savcı Sayan: CHP truva atı

Savcı Sayan Ülke tv'de konuk olduğu canlı yayında, CHP'deki kaset skandallarını değerlendirdi.

YENİAKİT.COM.TR - Ülke tv'de canlı yayın konuğu olan Savcı Sayan, "Sayın Kılıçdaroğlu bir çuval inciri berbat etmiş. 2010 yılında sayın Baykal'a yapılan komplodan sonra, ben sayın Baykal'la birlikte Oya Aras'ın annesinin cenazesine gitmiştim. O cenaze töreninden ayrılınca cemaatin Ankara temsilcilerinden birisi bana kartvizitini verdi ve bana 'Bu kaseti hükümet yaptı. Biz sizinle bir olacağız ve hükümetin anasını ağlatacağız' dedi. Ben, 'bilmiyorum uçak düştü, biz yaralı kurtulduk. Kara kutu çözülünce hepimizin söyleyeceği bir şey var dedim" ifadelerini kullandı.

Sayan, bugünkü gazete manşetlerine bakıldığında kara kutunun çözüldüğünü, gerçeklerin ortaya çıktığının görüldüğünü söyleyerek, "Bütün vatandaşların bunları takip etmesi lazım. Ülkenin milli güvenliği açısından önemli şeyler var. Türkiye'ye yapılan operasyonun çözülmesi için önemli detaylar var" dedi.

Sayan sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'deki birçok medya buna duyarsız kalıyor, bunun üstünü örtmek istiyorlar. Halbuki bu Türkiye'nin milli güvenliği açısından önemli bir şeydir. Buna devlet el atmalıdır. Eğer biz demokrasimizi geliştirmek istiyorsak iktidarı koruduğumuz kadar muhalefeti de korumamız lazım. Türkiye'nin muhalefeti üzerinden Türkiye'ye operasyon yapılıyor.

TRUVA ATI

Önce CHP'nin Genel Başkanı'na kasetle komplo yaptılar. Birileri parlatılarak CHP'nin başına getirildi, yönetici yapıldı. Biz ilk günler bu insanların CHP'ye bir şeyler katacaklarını düşünüyorduk. O günkü şartlarda birçok arkadaşımız sessiz kaldı. Ama ben o zaman çıktım dedim ki bunun arkasında MOSSAD var, bunun arkasında başka güçler var. Bu tamamen Türkiye'ye yapılan bir operasyon ve truva atı olarak da CHP kullanılıyor.

Hırsız evin içindenmiş. Hırsız evin içerisinden olursa öküzü bacadan çıkarırlar. Genel başkanımızı sırtından bıçaklamışlar. Burada vatan hainliği var, burada kalleşlik var, burada arkadaşı sırtından vurmak var. Türkiye bunlara nasıl güvenecek?"

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23