• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Satanist program kaldırıldı sıra sapkın festivallerde!

Yeniakit Publisher
2022-02-07 11:13:00 - 2022-02-07 17:20:08
Satanist program kaldırıldı sıra sapkın festivallerde!

Aileleri parçalayıp, gençleri dejenere etme maksatlı satanist ritüellerinin yarışma adı altında ekranlara taşındığı Maske Kimsin Sen’in Cumhurbaşkanlığı ve RTÜK kararıyla yayınına son verilmesinin ardından ‘eğlence’ kılıflı şaman-pagan ayinlerinin sergilendiği festivallerin de durdurulması isteniyor.

Faruk Arslan  İstanbul

Asırlarca İslam’ın bayraktarlığını yapan Müslüman Anadolu’yu Haçlı/Siyonist Batı’dan ithal uygulamalarla dönüştürmeyi amaçlayan sapkınlar, bir yandan misyonerlik faaliyetlerini icra ediyor, diğer taraftan milleti ruh kökünden koparacak zehirli aktiviteleri “eğlence” kılıfıyla gençlere zerk ediyor. Doğrudan dinsizleştirilemeyen gençlerimize yönelik düzenlenen bu aktiviteler yarışma, festival, konser, spor gibi cazibeli uygulamalarla harmanlanıyor. Son örneğini “Maske Kimsin Sen” isimli sapkın yarışma ile gözlemleyen Türkiye; aileleri parçalayıp, geleceğimiz olan gençleri dejenere etme maksatlı satanist ritüellerinin yarışma adı altında ekranlara taşındığı sinsiliğe çığ gibi tepki gösterdi.

Şikayetler üzerine RTÜK inceleme başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bu ve benzeri yayınlara set olacak tedbirler hayata geçirildi. Yayınına son verilen sinsi ve sapkın yarışmanın ardından aileler, bu kez bir diğer zehire dikkat çekti: Sapkın festivaller!

Hedef üniversite gençliği

Tabiatı din edinen paganistler, ateşe tapınan şamanistler, hayvan odaklı ayinlerle satanizmi hortlatmak isteyen sinsi oluşumların koro halinde gerçekleştirdiği festivaller, özellikle üniversite öğrenimi için yuvasından uzak olan öğrencileri, kurulan tuzaklarla özünden koparıyor. Uyuşturucu torbacılarının kol gezdiği, alkolün su gibi aktığı, fuhuş rezilliklerinin yaşandığı bu aktiviteler özellikle doğa içerisinde kızlı-erkekli çadırlarda gerçekleştiriliyor. Yüksek giriş ücretleri bulunan bu organizasyonlar ‘Solarado’, ‘Sacred Aeon’, ‘Walpurgis’, ‘Karia Psytrance Gathering’, ‘Weare Hippies’, ‘Kariain Valentines’, ‘The Dark Cod’, ‘Metacore’, ‘Magic of the Chaos’ gibi isimlerle Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştiriliyor.

Ana babalar feryat ediyor

Evlatlarını ‘eğlence’ kılıflı şaman-pagan ayinlerinin sergilendiği festivallere kaptıran anne babaların feryat figan ettiği rezaletler Akit’in haberleriyle yer yer engellense de bu aktiviteler ülke çapında sinsi şekilde düzenlenmeye devam ediyor. CİMER üzerinden devletin bütün kademelerine şikayet üstüne şikayet ulaştıran aileler, Maske Kimsin Sen programının yayınının durdurulması gibi; kızlı erkekli çadırlarda konaklanılan, uyuşturucu madde kullanılan pagan figürleriyle bezeli sanatist festivallerin de kökünün kazınmasını talep ediyor.

Festival görünümlü şamanist etkinlikler hakkındaki feryadını CİMER’e yazdığı 2200566885 sayılı, 02.02.2022 tarihli başvuru ile yetkililere bildiren S.A. isimli anne, “FOX TV’de izlediğimiz ‘Maske’ yarışma programının yayından kaldırılmasına çok sevindim. Ben defalarca bu konuda yardım istedim. Bu uyuşturcu festivalleri de aile değerlerini yok eden, gençleri gerçek hayattan koparan ve aileleri mahveden festivallerdir. Müzik Festivali adı altında yapılmaktadır. Bu annelerin çığlığını duyun artık.” ifadelerine yer verdi.

"Yalvarıyorum yasaklayın"

Anne S.A.’nın 11/06/2019 tarih, 1901313800 başvuru sayılı dilekçesinde ise şu haykırış cümleleri yer almıştı: “Bir tek evladım var. Tükendim artık, baş edemiyorum. Çocuklarımız elden gidiyor. Ülkemizi, gençlerimizi, geleceğimizi mahvediyorlar. Şamanist ve paganist gruplar içlerine çektikleri çocuklara İslamiyeti kötüleyerek kendi ideoloji ve felsefelerini aşılıyorlar. Uyuşturucu ve her türlü ahlaksızlıklarla çocuklarımızın beynini yıkadılar. Bu etkinliklerde uyuşturucu şebekeleri kol geziyor. Yalvarıyorum, yasaklayın bunları...”

_____

Akit zehirli festivalleri gündemden düşürmüyor

Sapkın festivalleri zehirli tesirleriyle birlikte gündeme taşıyan Gazetemiz Akit, 21 Eylül 2020’de “Hedefleri gençliği yozlaştırmak! Sapık Şaman festivali yasaklansın” manşetiyle okurlarının karşısına çıkmıştı. Hayra motor, şerre fren olmayı ilke edinen Akit, 24 Eylül 2020’de ise “Kızı bataklığa saplanan anne, festival görünümlü rezaleti CİMER’e şikâyet etti! Çocuklarımızı İslâm’dan koparıp zehirliyorlar” haberini yayınlamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

samimi

Bu festival adı altında eğlence imiş gibi düzenlenen sapkın ayinler gençliği sapkınlıklarına alet etmekle kalmıyor uyuurucuya alıştırmak ve bağımlı hale getirmek için organizasyonlar düzenleniyor... üç fiesta ile gençlik elden gidiyor... futbol...feminizm... festivaller...

M. Nuna

Yetmez. Sabah öğlen arası pek çok tv.de insanların aşağılandığı, aile kavramının yok sayıldığı programlar da gözden geçirilmeli. Çukur, Çakır gibi gençleri silaha özendirilen dizilere de izin verilmemelidir..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23