• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sassy suyu nedir? Sassy suyu faydaları neler? Sassy Suyu (Göbek eritmek için) tarifi için malzemeler

Yeniakit Publisher
2022-09-23 17:28:00 - 2022-09-23 17:47:30
Sassy suyu nedir? Sassy suyu faydaları neler? Sassy Suyu (Göbek eritmek için) tarifi için malzemeler

Sassy suyunda yer alan salatalık, ödem atıcı, idrar söktürücü ve metabolizmayı hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda tokluk hissi verir. Düz bir karın ve ince bel isteyen bay, bayanlar için bire bir tarif. Bu suyun amacı vücuttaki şişkinliği ve suyu atmaktır. Daha çabuk sonuç almak için mekik çekebilir spor yapabilirsiniz. Bu suyu içerken yağlı tatlı ve hamur işlerini azaltmak hızlı sonuç almanıza sebep olacaktır. 7 gün boyunca yaptığınız zaman farkı göreceksiniz.

Bir çok kişi, zayıflamak, ince bir bele sahip olmak ya da düz bir karına sahip olmak için çeşitli yollar aramaktadır. Diyet yapanlar, spor yapanlar, bitki kürlerinden ve organik karışımlardan yardım alanların hedefi bu yöndedir. Kilo vermek ya da fit bir vücuda sahip olmak için sağlıklı yöntemleri tercih etmelisiniz. Sassy suyu ile erimeyen göbeğinizi hızlıca eritmek mümkün.

Sassy suyunda yer alan salatalık, ödem atıcı, idrar söktürücü ve metabolizmayı hızlandırıcı bir etkiye sahiptir. Aynı zamanda tokluk hissi verir. Nane, safra kesesindeki safra suyunun üretimini hızlandırır ve yağ yakımını artırır. Ayrıca sindirimi kolaylaştırıcı etkisiyle gaz söktürücü bir özelliğe sahiptir.

Sassy suyunun faydaları

Gaz söktürür, vücuda rahatlık verir. Salatalık içerdiği birçok vitamin ve açlık dürtüsünü ortadan kaldırması nedeniyle her diyetin vazgeçilmezidir. Yorgunluk hissini de yok eder. Özetle bu suyun içindeki tüm malzemeler sizi düşlediğiniz bedene ulaştırmak için oldukça faydalı.

Sassy Suyu tarifi

1 adet salatalık
2 lt su
1 çay kaşığı ince kıyılmış taze zencefil
1 adet limon
12 taze nane yaprağı

Sassy Suyu (Göbek Eritmek İçin) Tarifi Nasıl Yapılır?

2 lt suyun içine ince ve yuvarlak doğranmış limonu ve salatalığı zencefili ve bütün yaprak olan naneleri suyun içine atıyoruz. Geceden sabaha kadar buzdolabında bekletiyoruz en erken saat 7 den önce içiyoruz ve tamamını gün içinde içip tüketiyoruz her yeni gün için bir gece önceden hazırlıyoruz. 

İlginizi çekebilir → Sarımsak ile nasıl zayıflanır? Ender Saraç'tan kilo verdirici sarımsak çayı tarifi ve sarımsak çayı faydaları → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23