• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şarkıcı Emrah’a reddettiği oğlundan tokat gibi hareket!

Yeniakit Publisher
2022-09-28 11:08:00 - 2022-09-28 11:18:27
Şarkıcı Emrah’a reddettiği oğlundan tokat gibi hareket!

Son dönemde oğlunu reddetmesiyle herkesin büyük tepkisini çeken şarkıcı Emrah’a oğlundan tokat gibi bir hareket geldi.

Hem oyuncu hem de şarkıcı olan Emrah, TikTok'tan yeni şarkısının tanıtımını yayınladı. Emrah'a ilk destek evlatlıktan reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan'dan geldi. Tayfun Erdoğan, "Her ne olursa olsun başarılarının devamını diliyorum baba…" ifadelerini kullandı.

Akşam’a göre; son olarak Aşk ve Mavi dizisiyle izleyici karşısına çıkmış olan şarkıcı ve oyuncu Emrah, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Eşi ile boşanacağı yönünde çıkan haberlerle uzunca bir süre konuşulan ünlü şarkıcı Emrah, son hamlesi ile adından söz ettirdi.

Emrah TikTok'a girdi ve yeni şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu. Yeni şarkısını paylaşan Emrah'a ilk destek evlatlıktan reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan'dan geldi. Tayfun Erdoğan, "Her ne olursa olsun başarılarının devamını diliyorum baba... Ben yine gurur duymaya devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.


İlginizi çekebilir → Simide standart geliyor! Simit satışında yeni dönem: Dörde bölünecek TOKİ ucuz konutta kriterler → TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali veli

Çocuk çok efendi ve duygulu bir çocuk. Annesinin hatasını bu çocuk çekmemeli. Yazık üzmeyin üç günlük dünya için evladınızı

hgjgh

ulan adam seni sevmiyor işte .istemiyor seni git işine gücüne bak. medet umma artık.adamın karakteri belli işte
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23