• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınlık saçan yayınlar denetimsizlikten besleniyor

Yeniakit Publisher
2019-11-11 09:38:00 - 2019-11-11 09:38:27
Sapkınlık saçan yayınlar denetimsizlikten besleniyor

Gazetemizin "Sapkınlığın Kitabını Yazmışlar" başlığıyla gündeme taşıdığı haber sonrası gazetemize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı açıklaması ile kitaplara içeriği incelenmeden bandrol verildiği ortaya çıktı.

 Oğuzhan Gültekin  Ankara 

Geçtiğimiz gün Akit’in, ‘Sapkınlığın Kitabını Yazmışlar’ başlığıyla gündeme getirdiği ‘Öteki Erkekler’ isimli sapkın kitapla ilgili gazetemize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı açıklaması ile, yazılan kitapların denetlenmesi için hiçbir mekanizmanın bulunmadığı ortaya çıktı.

Müracaat yetiyor

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Bakanlık, başvuru üzerine başka bir işleme gerek kalmaksızın on iş günü içinde bandrol vermek mecburiyetindedir. Suç teşkil eden durumlar söz konusu olduğunda ancak hakim kararıyla basılı eserlere el konulabileceği, dağıtım ve satış yasağı getirilebileceğine hükmolunmuştur. Sonuç olarak, kitap üzerinde bulunan bandroller, kitabın içerik olarak Bakanlığımızca kontrol edildiğini ve onaylandığını göstermemektedir.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ise, şu uyarılarda bulundu: “İnternet, televizyon, medya yoluyla ahlaksızlık dört koldan normalleştirmeye çalışılıyor. Önlem alınmazsa çocuklarımızı gençlerimizi ve tabii ki toplumumuzu çok büyük tehlikeler bekliyor. Toplum olarak aileler olarak ve tabi ki devlet olarak bu duruma el almamız gerekiyor. RTÜK diziler konusunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı da bu tür gayri ahlaki içerik taşıyan kitaplara bandrol verme konusunda gerekli hassasiyeti göstermelidir. Hepimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gençlerimizin iyiliği için üzerimize düşeni yapmalıyız.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikiforov

Aslında denetim var denetimin konusu bu işlerin tam gaz sürmesi yolunda... ab ile böyle anlaşma yaptılar milletin gücüne inanmayanlar ilk seçimde havasını aldıklarında görecekler hatalarda ısrar etmenin ne karşılığı olduğunu... istanbul sözlesmesiymis resmen şerefsizlik ... bir ermenistan kadar olamadık ... Allahın gerizekalıları ya

Mustafa Duzcu

Bandrol denilen şey gelir kapısı mıdır? İncelemeden veriliyorsa neden veriliyor? Biz devletimizden bizi, çoluk çocuğumuzu korumasını bekliyoruz. Ligbt ve pedofili ittifakı alenileşmiş birşeydir. Miniklerin fiziksel ve ruhsal gelişimini bozacak ahlakı ifsad edecek yayınlara devlet nasıl dur demez? Ligbt sapıklığı toplumsal bir tehdittir. Bu sapıklar aids gibi hastalıkları bulaştırıyorlar. Toplum sağlığına tehditler. Ayrıca Türk milletini dejenere edebilirseniz istediğiniz müptezelliği yaparsınız kimse size karışmaz diyen haçlı ve siyonizmin beşinci kolu maşası olmuş vaziyetteler. Yani milli güvenliğe tehditler. Her yanıyla maddi ve manevi tehdit olan bu apış arası kepazelerine devlete gelir oluyor diye bandrol vermek neyin nesidir? Oldu olacak Kerimcan durmaz denilen mahlukun uçak tuvaletindeki iğrenç görüntülerine de bandrol verilsin. Fikri mülkiyet hakkı “mal” mülk hakkı denilsin!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23