• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkın ve terör sevici TTB, Akit’i şikâyet etti

Yeniakit Publisher
2023-08-23 10:01:00 -
Sapkın ve terör sevici TTB, Akit’i şikâyet etti

Terör örgütü PKK’ya yönelik sempatisiyle bilinen ve eşcinsel sapkınlığın hamiliğini üstlenen Türk Tabipler Birliği, gazetemiz Yeni Akit’i hedef aldı. Her fırsatta devlet ve millet düşmanlığını gözler önüne sermekten çekinmeyen TTB, henüz reşit olmayan çocuklara yönelik cinsiyet değiştirme skandalına ilişkin haberimiz sebebiyle gazetemizi illegal oluşum Basın Konseyi’ne şikayet etti.

HABER MERKEZİ

Terör örgütü PKK’ya yönelik sempatisiyle bilinen ve eşcinsel sapkınlığın hamiliğini üstlenen Türk Tabipleri Birliği (TTB), gazetemiz Yeni Akit’i hedef aldı. Her fırsatta devlet ve millet düşmanlığını gözler önüne sermekten çekinmeyen Türk Tabipleri Birliği, henüz reşit olmayan çocuklara yönelik cinsiyet değiştirme ve hormon baskılama skandalına imza atan LGBTİ destekçisi doktorlara yönelik haberimiz sebebiyle, gazetemiz Yeni Akit’i illegal oluşum Basın Konseyi’ne şikâyet etti. Sözde toplum sağlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle Yeni Akit’e yaptırım uygulanması talebinde bulunan homo destekçisi TTB’nin skandal şikayetinde şu ifadeler yer aldı: “Başvuruya konu haber hekimlerde bu tür olguların değerlendirilmesi ve tıbbi destek sunulması süreçlerinden kaçınma, başvurularda ise toplum içinde yaratılan damgalanma korkusu ile tıbbi destek almama davranışına yol açtığından, toplum sağlığını tehlikeye atan nitelikte olduğu için basın özgürlüğü kapsamında değerlendirilemeyecektir.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

erkan dalkilic

Artik zaten üfürükcülere arzu cok gidiyon bir üflüyor sihatin yerine geliyor ne luzum var doktora doktorlar gayme pesinde.

Kalp-Damar Cerrahı

Turkiye'deki tum tabiplerin %90'i GONULLU olarak TTB'ne uyedir ve yonetim de bizim oylarimizla secilmistir. Yani haber basliginiza gore gittiginiz doktorlarin %90'i sapık ve/veya teroristtir. Merakimi mazur gorun de ufurukculere gitmek yerine niye bize geliyorsunuz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23