• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sanki Batı Kudüs İsrail'in hakkıymış gibi algı oluşuyor: 'Doğu Kudüs' değil, Tüm Kudüs Müslümanların!

Yeniakit Publisher
2023-10-11 13:37:00 -
Sanki Batı Kudüs İsrail'in hakkıymış gibi algı oluşuyor: 'Doğu Kudüs' değil, Tüm Kudüs Müslümanların!

Son yıllarda Türkiye'deki Siyonist algı uzmanlarının dilimize soktuğu 'Doğu Kudüs' kavramı maalesef İsrail'e meşru alan sağlamakta. Zihinlerde Kudüs'ün Batısı İsrail'in hakkıymış gibi algı oluşturmakta ve normalleştirmekte. Halbuki Kudüs'ün ve Filistin topraklarının tamamının doğusu batısı fark etmeksizin Müslümanlara ait olduğu, İngilizlerin Osmanlı'yı yıktıktan sonra bölgeyi yavaş yavaş Yahudilere peşkeş çektiği bilinmekte.

Son yıllarda Türkiye'deki Siyonist algı uzmanlarının dilimize soktuğu 'Doğu Kudüs' kavramı maalesef İsrail'e meşru alan sağlamakta. Zihinlerde Kudüs'ün Batısı İsrail'in hakkıymış gibi algı oluşturmakta ve normalleştirmekte.

Halbuki Kudüs'ün ve Filistin topraklarının tamamının doğusu batısı fark etmeksizin Müslümanlara ait olduğu, İngilizlerin Osmanlı'yı yıktıktan sonra bölgeyi yavaş yavaş Yahudilere peşkeş çektiği bilinmekte.

'Doğu Kudüs' aldatmacasına, Türkiye'de bir çok Müslüman fark etmeden kanıyor. Bir çok siyasetçi de bilerek ya da bilmeyerek bu algı çalışmasının bir parçası oluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Aynen.O da olacak inşallah.Herşey kendi vaktinde olur.

TATAR RAMAZAN

AYNEN ÖYLE TÜM KUDÜS DEĞİL ,TÜM İSRAİL TOPRAKLARI FİLİSTİNİNDİR.NE DOĞUSU NE BATISI TÜM İSRAİL SİYONİST DEVLETİ YOKTUR,ORASI ECDADIMIZIN TOPRAKLARIDIR.NE İSRAİLİ....AZ KALDI KUDÜS AZ KALDI SABRET İNŞALLAH O ESKİ GÖRKEMLİ GÜNLER GELECEKTİR.İNŞ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23