• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saniyesinde geri vitese taktı! Barış Yarkadaş'tan sokak köpeği kıvraklığı

Yeniakit Publisher
2024-07-30 12:08:00 -

Gazeteci Sinan Burhan, başıboş sokak köpeklerinin savunuculuğuna soyunan CHP’li Barış Yarkadaş’a “Bir tane Sokak köpeği sahiplendin mi” diye sorunca Yarkadaş’tan “alerjim var” cevabını aldı.

Sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeler içeren ve 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"nin yasalaşması sonrası tartışmalar devam ediyor.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni ile Gazeteci Barış Yarkadaş arasında Sokak köpekleri tartışması yaşandı.

Sinan Burhan, “CHP’li belediyeler köpeklere sahip çıkalım diyor bir tane barınak yapmıyor. Barış Yarkadaş da hayvan hakları ile ilgili o kadar konuşuyor, bir tane hayvan sahiplendi mi?” diye sordu.

Yarkadaş ise “Alerjim var sahiplenemem, ekonomik durumum müsait değil sahiplenemem” dedi. Sinan Burhan “İstanbul Büyükşehir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri ek barınaklar yapabilirdi yapmadı. Türkiye’de çözüm üretilmiyor” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatan

Başi boş köpeklere sahp çikarlar icraata gelince bir tane dahi sahiplenen olmaz chp illerden bunlardan CHP’li milletvekillerin belediye başkanların ve lüks örneğin acar kent Etiler Suadiye gibi yerlerde oturanların çocukları okula çarşıya özel araçla gidip geliyorlar yanı sokakta yoklar evleri beş metre yükseklikte duvarlarla çevrili içinde parkı havuzu onların çocuklarına köpekler nereden gelip ısracak saldıracak ama garibanın çocuğu yürüyerek okula mumumu parkta ve oyun yeri olmadığı için sokakta top oynuyor onun için köpeklerle iç içe yaşıyor tabi köpeklerde gelip bu çocukları ısıracak gidip belediye başkanların çocuklarını veya Barış yarkadaşın çocuğunu lüks bulaşanı ısıracak

Okur

Sinan başkan bu iki şımarığın programına niye çıkar anlamak mümkün değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23