• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saniye saniye görüntülendi! İşte motosikletli mazgal hırsızları

Yeniakit Publisher
2024-04-16 10:11:00 -

Antakya'da sokaklardaki mazgallar tek tek çalınmaya başladı. Mazgalları çalan motosikletli hırsızlar kameralara yakalandı.

Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anı yansıdı. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü.

“Hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldık”

Genellikle böyle hırsızlık olayları yaşadıklarını ifade eden Ali Bilmez, “İş makinelerimize, araç ve gereçlerimize karşı hırsızlık olaylarıyla denk geldik. Hırsızların kimilerini ihbar ettik kimilerini de yakalayamadık ve ihbar edemedik. Genellikle hırsızlar, demir ağırlık eşyaları çalıyorlar. Geçtiğimiz günlerde makinelerimizden yakıtlarımız çalındı. Bu tarz hırsızlık olayları oluyor. Hırsızlık olaylarına karşı güvenli tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldık” dedi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yiğido

Bu tür pisliklere kanunlarımız 3 ay hapis verirse bu tür gayri meşrular çook hırsızlık yapar. 10 yıl hapis + barınma gıda masrafarı ödeyemez ise barj yol işlerinde çalıştırın.

Vahap Kalyoncu

Avrupa bu işi nasıl çözmüş geçenlerde Almanyadan gelen bir kardeşimiz anlattı da ordan duydum kamunun malını çalana kafadan 4 yıl çalıntı malı alana da 6 yıl tecil yok denetimli serbestlik yok ya bizde nasıl ilk mahkemeye kadar yanı 2 ay belki o da belki tutuklar mahkeme ve sonra serbes işte sana adalet .Biz adalet bitti derken işte bunları söylemeye çalışıyoruz yoksa Kavala ile Demirtaşı düşünerek değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23