• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sandıkların kapanmasına az bir süre kala Murat Kurum'dan çok ama çok kritik çağrı

Yeniakit Publisher
2024-03-31 15:29:00 -
Sandıkların kapanmasına az bir süre kala Murat Kurum'dan çok ama çok kritik çağrı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, yerel seçimler için oy verme işleminin bitmesine kısa bir süre kala önemli bir çağrıda bulundu.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, hala oy kullanmamış olan vatandaşları sandığa davet etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Murat Kurum, "Sevgili İstanbullular, Sandıkların kapanmasına az bir zaman kaldı. 17.00’de oy verme işlemi bitecek ve oy sayımına geçilecek. Sizlerden ricam; bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumlularına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sabır

Niye çağrı yapiyorsun sen poşet işine bak. Yuvamızı yıkan sizsiniz 6284 yasa zina yasası emekli lilerin parasını dalga geçer GİBİ yok emekli şöyle yok böyle bu taktikler yok artık. Genel seçim gelene kadar 6284 yasa kuran ve sünnette uygun şekilde düzelir zina yasası kalkar emeklilerin çalışanla arası 3/2 döner yoksa anap partisi ne du sizde öyle. Bakın sizin için önemli bir zaman kendinize gelin Abdurrahman Dilipak abinin geri eski itibarının gelmesi yoksa vallahi durumunuz iyi değil

hasel

Sayın KURUM,İstanbul ve İstanbullu için büyük ümit ve şanstır.İnşallah seçilir ve İstanbul nefes alır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23