• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sana ne ulan, ABD! 5. kol faaliyeti aşikar oldu! Gülşen'in sahipleri de kafayı çıkardı

Yeniakit Publisher
2022-08-27 23:50:00 - 2022-08-27 23:51:49
Sana ne ulan, ABD! 5. kol faaliyeti aşikar oldu! Gülşen'in sahipleri de kafayı çıkardı

İmam hatiplilere 'sapık' diyerek hakaret eden şarkıcı parçası Gülşen'in tutukluluğunun ardından ABD'den küstah bir açıklama geldi. Türkiye'nin içişlerine burnunu sokan ABD, haddini aşarak, küstah bir açıklama yaptı.

 yeniakit.com.tr 

Milyonlarca imam hatipliye hakaret eden şarkıcı Gülşen'e ABD sahip çıktı. 

ABD Dışişleri Bakanlığı, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklanan şarkıcı Gülşen hakkında küstah bir açıklama yayınladı.

Türkiye'nin içişlerine burnunu soktu! Hakarete 'ifade özgürlüğü' kılıfı

Haddini aşan açıklamada, imam hatiplilere yapılan hakaret sözde 'ifade özgürlüğü' olarak değerlendirilerek, "ABD, Türkiye'de ifade özgürlüğünü kısıtlamak için kullanılan adli taciz biçimlerinden endişe duymaktadır. Türkiye'yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya ve güvence altına almaya çağırıyoruz" denildi.

5. kol faaliyet aşikâr oldu

Öte yandan ABD'nin ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışarak toplumu yozlaştırmaya çalışan Gülşen'e sahip çıkması manidar bulundu.

Bu açıklama, ABD'nin Türkiye'de 5. kol faaliyeti yürüttüğünü açıkça ortaya koymuş oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

İşte bu bu ahlaksız kadının ve ona destek veren kk.nın ve artist takımının arkasında kimler var ortaya çıktı bu bir amerika kafirinin seneryosuydu ibnelere destek bayrak sapık bayrağa açma ve en son imamhatip okullarına dil uzatma hapis cezası ve katil amerika işgalci obezlerin ülkesi doymak bilmeyen obruk amerika başını çıkartı yılan başına yıkılsın ülken inşaAllah Allah belânı versin amerika. Devletimizin arkasındayız O maşa kadını salmasınlar biz amerika kafirinin oyuncağı değiliz biz ne dersek o' olur maşa k.k senin suyun iyice ısındı ne mal olduğun iyice ortada o tehditleri niye yaptığın belli katil amerikayı arkasına alıp dayılık yapan yunan gavurunu mu taklit ediyorsun 2023 ta silecez sizi inşaAllah

Cenk

Kendileri başkanlarının bütün haklarına müdahele etti tıvıtır evinin aranması
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23