• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsung'dan yeni aktivite izleyicisi!

Yeniakit Publisher
2015-11-10 00:21:00 -
Samsung'dan yeni aktivite izleyicisi!

Samsung, kendi aktivite izleyici cihazını çıkarmaya hazırlanıyor.

Samsung son birkaç yıldır çeşitli giyilebilir teknoloji ürünlerini piyasaya çıkarıyordu. Şirket, son olarak yenilikçi bir tasarıma sahip olan Gear S2 adlı akıllı saatini kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Genellikle orta veya üst seviye giyilebilir teknoloji ürünleri çıkartan Samsung, gelen bilgilere göre giriş seviyesinde yeni bir giyilebilir teknoloji ürününü piyasaya sürecek.

SAMSUNG DA AKTİVİTE İZLEYİCİ CİHAZLARI PİYASASINA GİRİYOR

SM-R150 model numarasına sahip olan cihaz, planlanmış aktiviteleri ve fitness çalışmalarını takip etmeyi sağlayacak. Cihazda büyük ihtimalle kalp atış sensörü bulunmayacak.

Henüz Samsung'un yeni aktivite izleyicisi hakkında gelen bilgiler kısıtlı olsa da cihazın Xiaomi'nin Mi Band'ine rakip olarak geleceği söyleniyor. Şu an Çin ve Hindistan'da satışta olan Mi Band, 15 dolarlık bir fiyata sahip.

Samsung ayrıca S Health ve Samsung Gear uygulamalarını Samsung harici akıllı telefonlar için de yayınladı. Bu gelişme, Samsung'un yeni cihazının tüm Android telefonlarla uyumlu olacağının habercisi olabilir.

Şu an giriş seviyesindeki aktivite izleyici piyasasında en büyük pay Fitbit, Misfit ve Xiaomi'nin cihazlarına ait. Samsung'un da bu piyasaya girecek olmasıyla ilerleyen günlerde yeni bir rekabete şahitlik edeceğiz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23