• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Samsung Gear Fit 2 internete düştü

Yeniakit Publisher
2016-04-27 09:24:00 -
Samsung Gear Fit 2 internete düştü

Akıllı saat severler için bir müjdemiz var. Samsung’un bir sonraki akıllı saati Gear Fit 2, Gear IconX olarak adlandırılan kablosuz kulaklıklarla birlikte sızdırıldı.

Samsung’un bir sonraki akıllı saati Gear Fit 2, Gear IconX olarak adlandırılan kablosuz kulaklıklarla birlikte sızdırıldı.

Ancak şaşırtıcı bir biçimde, cihazların teknik detayları açıklanmadı. Yani sadece görsellerden çıkarım yapma durumundayız. Gear Fit 2’den başlayacak olursak, tasarımının bir önceki nesline oranla çok değişmediğini söyleyebiliriz. Ubergizmo’ya göre aynı tasarım korunarak daha kıvrık ve daha ergonomik bir hale getirilmiş.

BLUETOOTH BAĞLANTILI

Kendine özel bir GPS sistemi ile geleceği söylenilen Gear Fit 2, bu sayede daha kolay ve kesin uzaklık ölçümü yapabilecek. Gear IconX’e gelecek olursak, Samsung’un bu sene başlarında bahsettiğini söyleyebiliriz. İsmini daha önce duyduğumuz ancak bu ismin ne için kullanılacağını bilmediğimiz IconX, görünüşe göre bir çift kablosuz kulaklık aksesuarı olarak karşımıza çıkıyor. Tahminlere göre bu kulaklıklar, akıllı telefon ve benzeri diğer cihazlara Bluetooth aracılığıyla bağlanacak.

FİTNESS AMAÇLARINIZIN YANINDA

Gear IconX’in sadece kulaklık olmadığı da gelen bilgiler arasında. Kulaklık görevi görmesine ek olarak, fitness takip sistemi olarak da kullanılabilecek. Şu anda, neyi nasıl takip edeceğine dair kesin bilgiler yok. Ancak bir fitness takip cihazı neyi takip eder diye düşündüğümüzde, kalp atış hızı, kilometre ölçümü, kalori sayacı gibi ölçümler en başta geliyor.

Samsung’un bu cihazları ne zaman resmî olarak duyuracağı şu anda bilinmiyor, ancak gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23