• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şampiyonluğa gölge düşüren görüntüler! Bir grup Beşiktaş taraftarı taşkınlık çıkarttı

Yeniakit Publisher
2021-05-19 21:45:00 -

Vodafone Park Arena'ya gitmek isteyen bir grup Beşiktaş taraftarı taşkınlık çıkartarak emniyet güçlerine zor anlar yaşattı. Malum medya yine polisimizi hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Beşiktaş'ın Vodafone Park'taki şampiyonluk kutlamasına katılmak isteyen bir grup taraftar taşkınlık çıkarttı.

Polise çok zor anlar yaşattı

Emniyet güçleri Vodafone Park'a çıkan köşe başlarını güvenlik şeritleri ile kapattı. Koronavirüs tedbirlerine riayet etmeyen bir grup taraftar, polis barikatı önünde toplandı. O esnada stada doğru hareket eden bir ambulans, barikata kadar geldi. Barikat açılınca kalabalık taraftar grubu ambulansın arkasından geçmek istedi. Emniyet güçleri ile karşı karşıya gelen grup geri çekilerek barikat önünde beklemeye devam etti.

Yine emniyet hedef alındı

Malum medya taraftarın çok zor anlar yaşattığı emniyet güçlerini hedef almaktan geri durmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

06 pursaklar

Gezici ... sürüsü nerde kalabalık potansiyel varsa fırsata dönüştürme peşinde

yusuf

ben bu taraftar denen insanları anlamıyorum parayı alan futbolcular yöneticiler zevk sefa içerisinde yüzen kesim futbolcular ve yöneticiler en lüks arabalarda gezen en lüks evlere sahip olan futbolcular ve yöneticiler kimin sayesinde taraftar denen insanların sayesinde statyuma taraftar dediğimiz kesimden başka parayla giren yok yöneticiler bedava futbolcular bedava yönetici yakınları arkadaşları akrabaları bedava galibiyeti özellikle taraftara hediye edip paraları cebe indiriyorlar bir kere de paraları taraftarlar cebe indirip galibiyet futbolculara yöneticilere hediye edilse olmaz mı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23