• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar 'Vallahi yeter' diyerek patladı: O ismin külliyeden destekçileri var

Yeniakit Publisher
2022-09-03 18:01:00 -
Şamil Tayyar 'Vallahi yeter' diyerek patladı: O ismin külliyeden destekçileri var

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Ankara Kuşu isimli hesabı yöneten Oktay Yaşar'ın gözaltına alınmasıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Konutu terketmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakılan THK Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı. Kararın ardından Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar Ünsal Ban’ın evinde yakalandı. Ban ile Yaşar gözaltına alındı.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Oktay Yaşar’ın operasyonel Ankara Kuşu hesabı, sadece muhalifler değil içeriden de korunan bir hesap. Gebze’den Ankara’ya getirip yerleştirdiler, hem genel merkez hem belediyeler hem külliyeden destekçileri var. Vallahi yeter. Bir dip temizliğe ihtiyaç var" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

İhanetin 90 yılda sızmadığı konuşlanmadığı hiç bir yer yok ki

Gültekin

Dip temizlik çok doğru bir ifade, Feto ile mücadele asla bırakılmasın, bir zamanlar; şeriat, PKK'dan daha tehlikeli ifadelerine şahit olduk, bu asla öyle değil, Feto, dinin arkasına gizlenip her türlü terör guruplarıyla bağlantı kurmuş ve devletimizin altını dış güçlerle birlikte çaktırmadan azar, azar oyuyordu, asıl gerçek tehlike budur, Feto tehlikesi henüz bitmemiştir sakın gevşemeyiniz, çünkü deşifre olmayanlar, deşifre olanlardan daha çok olduğuna inanıyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23