• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Salih Selman anlattı: Erbakan, Amerika'yı böyle rezil rüsva etti!

Yeniakit Publisher
2023-10-31 11:31:00 -

Op. Dr. Salih Selman hoca efendi, Kıbrıs çıkarması sırasında dönemin başbakan yardımcısı Necmettin Erbakan’ın Amerika’ya oynadığı oyunu anlattı.

Kıbrıs’ta Rumların Türklere uyguladığı türlü zulümlere son vermek için, dönemin başbakanı Bülent Ecevit’e ve emperyalistlere rağmen yiğitçe harekat emri veren dönemin başbakan yardımcısı Necmettin Erbakan’ın, Amerika’nın korkaklığını ortaya koyan planı gündem oldu.

40 yaşından sonra hafız olan genel cerrah Op. Dr. Salih Selman, söz konusu olayı şu sözlerle anlattı:

Kıbrıs’ta çocuğunu yıkayan anne ve evlatlarını küvette kesiyorlar. Genelkurmay başkanı diyor ki Erbakan’a, “Efendim izin verin ben sandalla tek başıma gideyim.” Amerika uçak gemisini getiriyor oraya, “Bir şey havalanırsa vururum” diyor. Bugünkü sistem o zaman bizde yok. Erbakan hocanın aklına bir şey geliyor, savaş pilotlarını çağırıyor, diyor ki, “Evlatlarım içinizden hanginiz uçağını o gemiye vurur, kendini feda eder?

Hepsi elini kaldırıyor. “Gidebilirsiniz,” diyor. “Nasılsa burayı dinlemişlerdir” diyor, birazdan cevap belli olur, diyor. Uçak gemisi geri gidiyor.

Korkaklar çünkü!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

Çok Kılsın yav Ecevit çıkartma konusunda tereddüt yaşıyor ya ABD beklenmedik bir şey yaparsa diyor Erbakan cesaret veriyor o sayede çıkıldı Ecevit belli bir bölgeyi alınca tamam duralım diyor Erbakan tamamını alalım masada yalandan az kısmını verip şimdikinden çok toprak almış oluruz diyor bunlar belgelerle ispatlı, sizler Batı yanlısı Boyalı Yahudi basınından olayları takip ettiğiniz için gerçekleri bilmezsiniz daha yakın tarihle ilgili ne gerçekler var bilseniz dilinizi yutarsınız '' Hiç bir şey Bilindiği gibi değildir '' araştıracaksın.

Kıl Adam

Ne demek Bülent Ecevit'e rağmen. Yani Ecevit'i itibarsızlaştıralım , Erbakan'ı yüceltelim. Kıbrıs harekatının baş kahramanı Bülent Ecevit'tir. Biraz tarih okuyun , sonra habercilik yaparsınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23