• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet'in gündeminde bunun ne işi vardı? Temel Karamollaoğlu'na kapak olsun

Yeniakit Publisher
2022-11-30 13:37:00 - 2022-11-30 13:39:42

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, iktidara gelmeleri halinde öğretmenlik kariyer sınavlarını kaldıracaklarını söyleyen Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

CHP'nin kuyruğuna takılarak Milli Görüşçülerin kemiklerini sızlatan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, öğretmenlik kariyer sınavlarının gereksiz olduğunu ve iktidara gelmeleri halinde bu sınavları kaldıracaklarını söyledi.

Öğretmenlik Meslek Kanunu kapsamında getirilen uzman öğretmen ve başöğretmen kariyer basamakları sınavının boykot edilmesini isteyen Karamollaoğlu'nun bu çağrısı Akit TV'de Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlara gelen Manşetlerin Dili'nde masaya yatırıldı.

Karahasanoğlu, "Şartları taşıyanların yüzde 95'i başvuruyor. Boykot dediğiniz ki boykot da diyemem onların hepsine. Kimisi istemiyordur iki ay sonra ben emekli olacağım zaten bana yetişmez diyen vardır. Başka başka sebeplerle müracaat etmeyenler de vardır. Hepsi boykot değildir ama yüzde 5'i başvurmamış. Şartları taşıdığı halde yüzde 5'i başvurmamış. Müracaat edenler yüzde 95. Müracat edenlerin yüzde 99'u sınava girmiş. Şimdi hepten afallayacaksınız. AK Partililere imtihan kazandırılıyor diyenlere kapak olsun. Temel Karamollaoğlu'na da bilmediği konularda konuşmaması için ona da kapak olsun. Milli Görüşçüleri üç kuruşluk kariyer sınavını eleştirme noktasına getirecek kadar düşürdüler. Kariyer sınavının ne işi var Saadet Partisi'nin gündeminde?" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kibarcik

temelsız temlelin buadamın peşine takılan gafıller allah ıslah etsın soyları kurusun veselam

Niye

Niye kızıyorsunuz bu adama anlamıyorum. Adam ben doğrunun yanında olacağım . Bu kadar günaha ve kul hakkına giren bir iktidar ile olmam diyor. Bunun neresi yanlış. Artık her doğruyu eleştiriyor ve hakaret ediyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23