• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet Partisi’nin aşı çelişkisi!

Yeniakit Publisher
2023-10-03 10:46:00 -
Saadet Partisi’nin aşı çelişkisi!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Saadet Partisi’nin aşı çelişkisi!" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, aşı konusunda Saadet Partisi'nin çelişkili tutumunu eleştirdi.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

Peşinen söyleyeyim..

Korona aşısı olmamıştım..

Bu kendi tercihimdi..

Ama Sağlık Bakanı’nın, uzmanların “Özellikle tehlike altındaki belli gruptaki kişiler, mutlaka aşı olmalı” dediği bir süreçte..

Ne yazılarımda, ne de Akit TV’de hafta içi yayınlanan Manşetlerin Dili programında bir defa bile, kimseye, “aşı olmayın” tavsiyesinde bulunmadım.

Hatta, belki etkilenen olabilir diye, kendimin aşı olmadığımı da çok fazla tekrarlamadım..

O tarihlerde, özellikle Saadet Partisi cenahındaki kardeşlerimiz, aşının bir “üst akıl” işi olduğunu söylediler, AK Parti’nin de “üst akıl”ın oyuncağı olduğu için, bunu zorunlu tutmaya kalkıştığını, aşı olmayanların belli haklardan yararlanamadığını belirtip, aleyhte propaganda yaptılar..

Her şeye rağmen, yine de hoşgörü ile bakıp, “benim aşı olmama kararım gibi, onlar da bu yönde bir görüş açıklaması yapabilirler..” diye düşündüm, çok sert bir eleştiri getirmedim..

Ama, AK Parti iktidarını, üst akıl ile anlaşmalı işler kotarmakla suçlamaları, gerçekten bir kenara not edilecek cinstendi..

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

recep

Sp , istanbul sözleşmesinin üzerinde o kadar tepindi ki, ortaklarının yaptığı lgbt - ibneliklerini hiç görmedi, yada iki yüzlülükten gözlerini yumdu.Bu iki yüzlülüğü o kadar çok devam ettilerki saymakla bitmez. Bizim nazarımızda sp'nin hiç bir açıklamasını kaale almıyoruz, yok hükmündedir. Kendini imha etmiştir. Yoo aga var diyorsanız kemalin kankisi, hdp ortağı bir partidir nokta

hasel

Saadetmiş.Ne saadeti.Kendi kişisel saadeti için uğraşıyor.Sen kim,ülkeyi yönetme kim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23