• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet Partisi'nden Halk TV'ye: Tam bir siyonist zihniyet

Yeniakit Publisher
2022-12-30 01:39:00 -
Saadet Partisi'nden Halk TV'ye: Tam bir siyonist zihniyet

Saadet Partisi'nden CHP'ye yakın Halk TV'ye sert suçlamalar.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve fondaş olarak adlandırılan Halk TV'ye Saadet Partisi'nden üst düzey tepki geldi. Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Halk TV için, "Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulü" dedi.

Atlantik ve Batı ülkelerinin desteklediği altılı masa içerisinde yaşanan siyasi ikbal mücadelesi ve taht kavgası, seçime kısa süre kala harlandı. Henüz cumhurbaşkanı adayı için bir isimde mutabık kalamayan muhalefetin irili ufaklı partileri arasında soğuk rüzgârlar esiyor.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, altılı masadaki ittifak ortakları CHP'ye yakınlığıyla bilinen ve "fondaş" olarak tanımlanan Halk TV'nin yayın politikasına sert ifadelerle yüklendi.

"Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulüdür"

Twitter hesabından paylaşım yapan Erduran, "Saadet Partisi'ni yok sayan bu Halk TV denen kanal, halkın kanalı filan değil. Tam bir işbirlikçi, tam bir siyonist zihniyet mahsulüdür." sözlerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bal

PKK ve yan kuruluş ve şirketleri = HDP = HEP (hatırlayanlara) = sözde altılı masa = CAHAPE (ve uyduları; DEVam, Temel'li SP gibi) = ............. Hepsinin ortak özelliği EL KUKLASI OLMALARI. Bunlara solcu demek bile yanlış, alakaları yok. Düpedüz kelimenin tam anlamıyla FAŞİSTLER. Şimdi de anlamadıysan, geri zekalısın diyecektim ama hayır, Allah sana doğru yolu göstersin.

Bal

Anlama özürlümüsün yoksa provokasyon peşindemisin???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23