• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet Partisi nereden nereye! Erbakan Hoca'nın Saadet Partisi 'Mücahid' kavramını böyle eğip büktü.

Yeniakit Publisher
2023-03-10 11:47:00 -
Saadet Partisi nereden nereye! Erbakan Hoca'nın Saadet Partisi 'Mücahid' kavramını böyle eğip büktü.

Milli Görüş hareketinin lideri Necmettin Erbakan ile özdeşleşen 'mücahit' unvanı Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi tarafından bu defa 6'lı Masa'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu için kullanıldı. Çebi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geliyor Mücahid Kılıçdaroğlu" ifadesini kullandı. Saadet Partili Habibe Erdoğan: Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil "Mücahid" diye nitelendirmesi ise bardağı taşıran son hamle oldu. Rahmetli Erbakan Hoca'nın Saadet Partisi 'Mücahid' kavramını böyle eğip büktü.

'Mücahid' kelimesinin anlamı kaydırılarak Saadet Partisi'nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi tarafından 6'lı Masa'nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu için kullanılması, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geliyor Mücahid Kılıçdaroğlu" ifadesini kullanması ayrıca Saadet Partili Habibe Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil "Mücahid" diye nitelendirmesi bardağı taşıran son hamle oldu.


Kılıçdaroğlu'nun Mücahid ilan edilmesi aday ilan edilmesinden daha fazla konuşuluyor.


Saadet Partisi içerisinde yer alan gerçek Milli görüşçüler 'mücahid' kavramının böyle kullanılmasından son derece rahatsız.


En son olarak Haymana Mutabakatı Heyeti'nden de SP'ye ağır eleştiriler geldi.

"Milli Görüş tarihinde kara bir gün"

Haymana Mutabakatı Heyeti yayınladıkları bildiride Saadet Partisinin Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini "Milli Görüş tarihinde kara bir gün" olarak değerlendirdi.


6'lı Masa'da İYİ Parti lideri Meral Akşener'in vetosu ile başlayan kaos 12 maddelik mutabakat metni ile çözülürken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi önünde adaylığını ilan etmesine SP tabanından tepki geldi. Haymana Mutabakatı Heyeti yayınladıkları bildiride Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktıklarını duyurarak, 6 Mart'ın Milli Görüş tarihine 'kara bir gün' olarak geçtiği belirtti. "Mukaddes dava 'kazanacağız avuntusuyla' 3-5 vekilliğe peşkeş çekilmiştir." diyen heyet, mevcut yönetimin Milli Görüş'e ihanet ettiğini ve meşruiyetini kaybettiğini iddia etti.


Kılıçdaroğlu'nın aday gösterilmesi, GİK üyesi Ümit Çebi tarafından 'Mücahid' ilan edilmesi Kadın Kolları Başkanı Habibe Erdoğan'ın "Kılıçdaroğlu sadece bir aday değil Mücahid" paylaşımları sayısı her geçen gün hızla azalan Saadet Parti'liler ile gerçek milli görüşçüleri
derinden yaralıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

MÜCAHİTLİK KONUSUNDA KARINCA KADAR SAFINI BELİRLEYEMEYEN MUVAZALI MİLLİ GÖRÜŞCÜLERİN TÜREMESİ BİZLERİ DERİNDEN YARALIYOR.

muhammedim

dahada görmeyen anlamayan … varsa Allah ıslah etsin onları.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23