• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan tepki çeken Türkiye çıkışı: Pembe gözlüğe gerek yok, Ankara'yı orada görmek istemiyorlar

Yeniakit Publisher
2023-07-11 18:33:00 -
Rusya'dan tepki çeken Türkiye çıkışı: Pembe gözlüğe gerek yok, Ankara'yı orada görmek istemiyorlar

Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Türkiye'nin İsveç kararı sonrası tepki çeken bir açıklama yaptı. Peskov, "Ankara'nın pembe gözlük takması gerekmez. Hiçbir Avrupalı, ​​Türkiye'yi Avrupa'da görmek istemiyor" dedi.

Kremlin Sözcüsü Peskov, "Ankara'nın pembe gözlük takması gerekmez. Hiçbir Avrupalı, ​​Türkiye'yi Avrupa'da görmek istemiyor" dedi.

Peskov bu açıklamayı, Türkiye'nin AB üyeliği talebin NATO zirvesi arifesinde yeniden gündeme gelmesi üzerine yaptı.

Peskov ayrıca, Rusya Federasyonu ile Türkiye arasındaki iş birliğine ilişkin yorum yaparak, iki ülke arasında anlaşmazlıkların bulunduğunu, ancak ilişkinin iki ülkenin çıkarlarına hizmet eden tarafının önemli olduğunu ve Moskova'nın niyetinin diyalogu geliştirmekten yana olduğunu vurguladı. Peskov, "Bu nedenle, bir kez daha tekrar ediyorum, bilinen tüm görüş ayrılıkları ışığında, Türkiye Cumhuriyeti ile diyaloğumuzu, ilişkilerimizi bize ve onlara yararlı olacak şekilde geliştirme niyetindeyiz" dedi.

Turkrus

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Doğru söylemiş, Türkiye nin yeri artık Türk Cumhuriyetler Çin Rusya Hindistan İran Arap Ülkeleri olmalı Batı alçakça sömürür Kalkınmayı engeller darbeler yapar. Hükumet bu yoldaydı ancak Dolarla Ekonomiyle sıkıştırdılar Dolar çektiler Halkımız da zorluğa gelemedi ağlamaya başladı Tayyip Bey mecburen geçici olarak batıya göz kırpıyor. Halkın dik durması lazım. Köprüyü geçene kadar iyi geçinip sonra batıdan yüz çevrilecek.

Vatandaş

AB'ye girelim mi diye bir referandum yapılsa, Türk halkı ezici çoğunlukla "HAYIR !.." der. En doğrusu da budur. Reis bunu, AB'nin ne olduğunu sizden benden daha iyi biliyor. Kurt siyasetçi olduğu için, yaptıkları taktikten ibaret. Türkiye hiç bir zaman AB'ye girmeyecek ki...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23