• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ruslardan ders niteliğinde Türkiye kararı! 'Siz zam yaparsanız biz de böyle yaparız' dediler

Yeniakit Publisher
2024-08-26 20:57:00 -
Ruslardan ders niteliğinde Türkiye kararı! 'Siz zam yaparsanız biz de böyle yaparız' dediler

Türkiye'deki tatil fiyatlarına tepki olarak başka ülkelere kayan Rus turistler, tur fiyatlarının ucuzladığı sonbahar turlarına ilgi göstermeye başladı. Başka bir deyişle Ruslar, fiyatlar ucuzlayınca Antalya'ya gelecek.

Yüksek fiyatlardan dolayı yaz döneminde Türkiye'de tatil yapamayan Ruslar tur fiyatlarının ucuzladığı sonbahar turlarına ilgi gösteriyor.

Rusya'da bu yıl okulların son bahar tatilleri 28 Ekim'den 4 Kasım'a kadar sürecek. Rus seyahat acentaları sonbahar tatillerinde yurt dışı tatilleri iyi satışlar bekliyor. Rus turizm haber sitesi Tourdom'ru'ya değerlendirmelerde bulunan OnlineTur.ru Geliştirme Direktörü Igor Blinov sonbahar tatil tarihlerine yaklaştıkça turist hareketliliğinin artacağını söyledi. Yaz aylarında tur fiyatlarının yüksek olduğunu ancak Eylül ayının ikinci yarısından itibaren önemli düşüşler yaşandığını belirten Blinov yaza göre ciddi fiyat farklılığı yaşandığını söyledi.

6 Temmuz'da Moskova kalkışlı Antalya'daki 5 yıldızlı Kirman Hotels Sidemarin Beach & Spa konaklamalı iki kişi 1 haftalık tur 280 bin rubleye mal olurken aynı tur için Ekim sonunda istenen fiyat 212 bin ruble. Belek Beach Resort otelinde yaz ortasında iki kişi bir haftalık konaklamanın maliyeti 245-249 bin ruble, sonbaharda ise 171 bin ruble.

Sonbahar tatilleri için Türkiye'nin yanı sıra Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri turlarının da ilgi göreceği belirtiliyor.

Turizm Ajansı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli

Ulkemizde herseyin fiyatlari ucuk bir rakanda e ticaret siteleri fayis fiyata mal satiyor bunubgoren esnaf biz ucuza veriyoruz diye zam yapiyor tekstil cok pahali vergilerde hukumetbresmen milleti soyuyor esnaf soyuyor gida cok pahali maaslar cok dusuk hukumet bile bile emekliye maas vermiyor caliyor bu sistem boyle gitmez nas diyenler simdi fauzci oldular hey gidi ey

hırsızlar vurguncular. adam olmayacaksınız.hiç bir zaman.

bütün insanlık biraraya gelsin bu hırsız hilekar cambaz toplumu adam etsinler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23