• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rumeysa Kadak'tan kararsızlar için video paylaşım! 'HDP'nin ve HDP'lileşen CHP'nin ülkeyi yönetmesini kabul edebilecek misiniz?'

Yeniakit Publisher
2023-05-04 22:35:00 - 2023-05-04 23:50:53

AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak, CHP'nin FETÖ ve PKK ile olan yakınlığını gözler önüne sererek nasıl HDP'lileştiğini anlattı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak, sosyal medya hesabından HDP başlığıyla bir video paylaşım yaptı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde kararsız ve boş oy atmak isteyen seçmen için CHP'nin nasıl HDP'lileştiğini anlatan Kadak, videoda HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın 'Başkan APO'nun heykelini dikeceğiz' şeklindeki açıklamasına yer verdi.

46 kişinin hayatını kaybettiği 6-7 Ekim olaylarının müsebbibi Demirtaş için övgüler yağdıran Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız' açıklamalarının da yer aldığı videoda, CHP'nin terör örgütü PKK-FETÖ ile ilişkileri gözler önüne serildi.

Kadak videonun sonunda, "HDP'nin 1 ay ülkemizi yönetmesini kabul eder miydiniz? Peki HDP'lileşen CHP'nin bu ülkeyi yönetmesini kabul edebilecek misiniz?' diye sordu.

Meral Akşener yapar! Bir yanda HDP ittifakı bir yanda Selanik şarkısı" target="_blank">
Yaparsa Meral Akşener yapar! Bir yanda HDP ittifakı bir yanda Selanik şarkısı
Yaparsa Meral Akşener yapar! Bir yanda HDP ittifakı bir yanda Selanik şarkısı

Siyaset

Yaparsa Meral Akşener yapar! Bir yanda HDP ittifakı bir yanda Selanik şarkısı

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Rumeysa Kadak kızımızı tebrik ediyoruz, CHP'yi Atatürk'ün kurduğu parti diye diye gerçek vatan severleri yıllarca bunlar kandırmadı mı?, artık CHP EŞİTTİR, HDP olduğunu bu seçimlerde daha net görüyoruz, artık Atatürk'ü bunu kullanarak daha fazla kirletmeyiniz. Bugün Atatürk sağ olsaydı, kesinlikle AKP'li olacağına inancım tamdır, çünkü onun bütün hedeflerini gerçekleştirdiler.

Racifetibay

Mukadderat mı diyelim; şeytânî komedya mı diyelim, bilemedim...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23