• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

RTÜK Başkanı'ndan Misvak'a Kızıl Goncalar cevabı!

Yeniakit Publisher
2023-12-21 18:56:00 - 2023-12-21 19:14:55
RTÜK Başkanı'ndan Misvak'a Kızıl Goncalar cevabı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medyadan kurumunu hedef alan Misvak'a tepki gösterdi.

Misvak'ın Twitter hesabından TV gündüz kuşağı programları eleştirildi.

Mesajda, "RTÜK! Gündüz Kuşağında aile yapısına dinamit döşeyen Müge Anlı ve Esra Erol'a ses çıkarmadın! Acun'un LGBT propagandasına göz yumdun! Son olarak Kızıl Goncalar gibi ucube bir diziyi görmezden geliyorsun!" denildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Misvak dergisinin eleştirilerinin 'haksız itham' olduğunu ve kendisini şaşırttığını söyledi.

Başkan Şahin mesajında şu ifadeleri kullandı:

Milli ve manevi değerlerimizi koruma adına yaptığımız mücadeleyi sergilerken bir tek destek mesajınızı göremeyen biri olarak eleştirileri bu kadar kolay yapmanıza şaşırıyorum. Sadece eleştirmek için bakmak yerine RTÜK olarak neler yaptığımızı, hangi kararlı mücadeleyi verdiğimizi görebilseydiniz, kurumumuzu ve şahsımı hedef alan bu haksız ithamda bulunmazdınız. Bu haksız eleştiri içeren mesajınızı kabul etmiyorum ve size iade ediyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmetoğlu

Mızrak çuvala sığmaz

Ahmet

Esra Erol Müge Anlı şu ülkeye öyle bir hizmet ediyorlar ki, onlar olmasa dolandırıcılar sahte gelin çeteleri katiller sahtekarlar bayram edecek. Adamların Türkiyenin dört bir yanında kandırmadıkları vatandaş kalmamış dolandırmadıkları yaşlı kalmamış misvak denilen densizler Aile yapısından bahsediyor. Aile yapısını bozan nedir Size söyleyim mi? Kadınları çalıştırmayan sizin sahte din anlayışınız kadınları açlığa düzenbazlığa daldan dala atlar gibi koca değiştirmelerine yol açıyor. Kadın Ahmet’le evli Mehmet’ten hamile Hasan’ın yanında oturuyor görmüyor musunuz kör müsünüz aynı düzeni mi kalmış…
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23