• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ronaldo’ya meydan okuyan genç izleyenleri hayran bıraktı

Yeniakit Publisher
2024-07-31 21:51:00 -

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'ya meydan okuyan genç, sosyal medyada paylaştığı videoyla izleyenleri hayran bıraktı.

Ronaldo'nun su şişesini havaya atarak yere dik düşmesini sağladığı hareketini, genç bir yetenek farklı bir boyuta taşıdı.

Su Şişesiyle Adeta Dans Etti

Ronaldo'nun etkileyici hareketine meydan okuyan genç, su şişesiyle adeta dans etti. Su şişesiyle yaptığı karmaşık ve ilgi çekici hareketler, izleyenleri büyüledi ve kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Gencin bu performansı, hem Ronaldo hayranlarını hem de genel izleyiciyi etkiledi.

Videonun yayılmasıyla birlikte, genç yeteneğe övgüler yağdı. Kullanıcılar, gencin becerisini överek, onun bu performansını Ronaldo'nun ikonik hareketine layık bir meydan okuma olarak değerlendirdi. Ayrıca, bu tür içeriklerin sosyal medya platformlarında daha fazla yer bulması gerektiği vurgulandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İ. Keskin

Herkes üzüntü ve endişe içinde Ronaldoymuş ta, herkes hayran kalmış ta.. Ben futbolu sevmiyorum, hiç bir olimpik özelliği de yok. Milyarlarca dolarlık bahis sektöründen başka bir şey değil. Ayrıca yezid'in askerleri Hz. Hüseyin efendimizin başını kestiler, sevindiler ve başını günlerce tekmeleyip birbirlerine fırlattılar. Büyüklerimiz bize böyle anlatırlardı. Futbolun ortaya çıkış hikayesi bu. Demeyecektim de bende kalmasın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23