• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Riyad'da son durum! Süper Kupa maçının hakemleri otele geri döndü

Yeniakit Publisher
2023-12-29 22:12:00 - 2023-12-29 22:15:41

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Turkcell Süper Kupa maçının iptal edilmesinin ardından hakemler kaldıkları otele geri döndü.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Turkcell Süper Kupa maçı, bildirilen saatte başlamadı.

TFF ve kulüp başkanları toplantıda

Takımlar stada gitmezken, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ile kulüp başkanlarının Riyad'ta bir otelde yaptıkları toplantı devam ediyor.

Yaşanan krizle ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonunun resmi açıklama yapması bekleniyor.

Maçı yönetecek hakemler staddan ayrılarak kaldıkları otele geri döndü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafaoglu

Bırakın Milletlan futbol oynamayı "Gayeniz yurtta sulh cihanda sulh" mu Gerçekten öyle olsaydı niyetiniz Üç aydır Gazze`de soykırım yapılırken Bu pankartla sokakları inerdiniz Yada İçli dışlı olduğunuz siyon biraderlerinize Atamız böyle diyor Katliamı derhal durdurun derdiniz Üç aydır çitiniz çıkmadı Tersine" Gazze gazze ne oluyor "diye yaygara kopardınız Belli ki , ipinizi tutanlardan, önünüze kemik atanlardan emir aldınız.. Hadi ordan çapulcu sürüleri ! Önce terörü hortlattınız Gündem değiştirdiniz Yetmedi Arabistana sıçradınız Suudileri günahım kadar sevmem Fakat bu kırıtık dönemde, Kimden emir aldınızda kırız çıkardınız? Yoksa suudi siyonist uşaklarınla danışıklı dövüşmü oynadınız çünkü onlarda rahatsız halkların Gazze`nin yanında yer almasından Sizi gidi sabatay sevinin torunları sizi ! Milletin gündemini terörist siyonistlerden, futbula çevirdiniz.. Basiretli Müslümanlar yemez bu siyonist haçlı lokmayı Bırakın milletlan futbol oynamayı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23