• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezalet ki ne rezalet! Şu kadının yaptığına bakın! Yüzünde meymenet yok

Yeniakit Publisher
2023-06-23 14:29:00 - 2023-06-23 14:58:05
Rezalet ki ne rezalet! Şu kadının yaptığına bakın! Yüzünde meymenet yok

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Kemal Kılıçdaroğlu'na değil de Tayyip Erdoğan'a oy veren depremzedelerden “aşağı tabaka" diye bahseden nefret dolu kadına verdi veriştirdi.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Kemal Kılıçdaroğlu'na değil de Tayyip Erdoğan'a oy veren depremzedelerden “aşağı tabaka" diye bahseden nefret dolu kadına verdi veriştirdi. Altınok, yazısında özetle şunları kaydetti:

“Yolda uzatılan mikrofona depremzedelerden "Aşağı tabaka..." diye bahsetmeye başlıyor emekli bir kadın.
Çünkü Kılıçdaroğlu'na değil Erdoğan'a oy vermişler.
Güle güle "Adıyaman tarafları falan düşünsün. Valla biz hayatımızdan memnunuz" diyor.
Sefaletine aldırmadan zor durumdaki insanlara nispet yapıyor.
Yüzünde meymenet yok ama sırıtıyor tabii ki.
Ki biliyorsunuz Çetin Altan'ın, "Kendinden az kazanana ayak takımı, kendinden çok kazanana ise hırsız derler" diye tarif ettiği bu toplumsal tortunun en belirgin özelliğidir bu...
Gözlerinin iştirak etmediği, tüm yükün elmacık kemiklerine kaldığı bir gülümseme.
Çünkü içlerindeki nefret irini daha fazlasına müsaade etmez.”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cumhur8

üst tabakaya bak. tabakanız batsın uğursuz meymenetsizler. bir taraftan da utanmadan halkın reyini kapmak için kuzu postuna bürünmeyin,istismarın, sahtekarlığın, sureti haktan görünme cambazlığının alasını yapmayın. gene sokakta bir başka uğursuz cehennem odunu sn. erdoğan ın küçücük torunlarına beddualar etmemiş mi idi. bunların insanlığı bu işte. 14 mayıs 1950 den bu yana 73 yıldır bu millete dinine inancına kıyafetine seçim tercihlerine knleri nefretleri savaşları bitmedi. halk şamarı vuruyor onlar daha kinleniyor, daha azılı bir şekilde saldırıya geçiyorlar.bıkmıyorlar sıkılmıyorlar utanmıyorlar da. bay bay ın tuş sayısı 13, batykal ın 8 .. öncesini guiness rekorlar kitaplarında aramak lazım. yakamızı bir türlü bırakmıyorlar.

no chp 7

ne demişti deniz baykal; bu memlekette iki çeşit insan vardır biri isviçre kalitesinde insanlar(yani kendileri, üstünler,tuzu kurular,mağrurlar,azgın azınlık, mütegallibe taifesi), bir de suyu besmele ile içenler(yani haşa öylesine ilkel,çağdışı,cahil,ayak takımı).. öğren bunu millet...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23