• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezalet ki ne rezalet! Sözde Nurcular sonunda bunu da yaptı

Yeniakit Publisher
2023-06-03 11:26:00 - 2023-06-03 17:44:37
Rezalet ki ne rezalet! Sözde Nurcular sonunda bunu da yaptı

Sözde Nurcu Yeni Asya gazetesinde kalem oynatan Cevher İlhan, pespaye bir yazıya imza attı. Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferine aklınca gölge düşürmeye çalışan İlhan, rezil ithamlarda bulundu.

Sözde Nurcu Yeni Asya gazetesinde kalem oynatan Cevher İlhan, pespaye bir yazıya imza attı. 

Cumhur İttifakı ve Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferine aklınca gölge düşürmeye çalışan İlhan, rezil ithamlarda bulundu. 

İlhan, skandal yazısında özetle şu herzeleri yumurtladı:

"Seçim ve sandık sahtekârlıklarına dair iddiaların ardı arkası kesilmiyor. (…) Erdoğan’ın yüzde 52 oy çıkması çarpıklığının hiçbir mâkul izâhı yapılamıyor.

(...) İçte ve dışta birçok bağımsız gözlemcinin tesbitiyle hiçbir ahlâkî değer ve kural tanımadan devlet imkânlarının hoyratça istimaliyle, 29 kanalın tepe tepe kullanılmasıyla medyanın partizanca tarafgir asparagaslarıyla, montajlanmış iftiralarla, her türlü baskı, tehdit ve şantajın dayatılmasıyla, milyonlarca sahte oyun atıldığına ilişkin şâyialarla 14-28 Mayıs seçimleri çok partili dönemin en âdil olmayan, en hileli ve şâibeli antidemokratik seçimi olarak kayıtlara geçiyor…"

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet Emin Dağlar

Şu Yeni Asya'cıların ve Süleymancıların geldiği/getirildiği durum gerçekten ibret verici... Acil olarak önce kapımızın önünü temiz tutmalıyız. Soru şu, fetö, yeni asya ve süleymancılara mensupları nasıl yola getireceğiz. Tek tek mi yoksa bunların ipini tutanları mı hizaya getirmeliyiz.

Kılıç Ali

Nur cemaati ehl-i sünnet vel cemaat yolunda izzet ve zilleti tefrik edebilecek dava şuuruna sahip güzide bir cemaattir... Bediuzzaman (r.aleyh)in bu ümmete ve ülkeye ettiği hizmet unutulmaz... Sonradan ortaya çıkıp, sapıtanların bu cemaatle bir ilgisi olamaz... Akl-ı selim sahibi bütün müslümanlar Sayın c.başkanı nını önce duaları sonrada reyleri ile desteklemişlerdir..Zafer, duanın bereketidir.. Gerisi laf-ı güzaf tır...Rabbim hepimizi büyüklerin kıymetini bilenlerden eylesin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23