• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezalet ki ne rezalet! Karamollaoğlu’ndan Erbakan Hoca’yı mezarında ters döndürecek çıkış

Yeniakit Publisher
2023-06-30 12:44:00 -
Rezalet ki ne rezalet! Karamollaoğlu’ndan Erbakan Hoca’yı mezarında ters döndürecek çıkış

Erbakan Hoca’nın en önemli hedeflerinden ikisi başörtüsü sorununun çözülmesi ve Ayasofya’nın açılması olmasına rağmen, Erbakan’ın partisinin genel başkanı olma iddiasındaki Temel Karamollaoğlu’nun “Ayasofya’yı açmakla, başörtüsü sorununu çözmekle İslamcı olunmaz” dediğini hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, “Karamollaoğlu konuştukça Erbakan mezarında ters dönüyordur” dedi.

Erbakan Hoca’nın en önemli hedeflerinden ikisi başörtüsü sorununun çözülmesi ve Ayasofya’nın açılması olmasına rağmen, Erbakan’ın partisinin genel başkanı olma iddiasındaki Temel Karamollaoğlu’nun “Ayasofya’yı açmakla, başörtüsü sorununu çözmekle İslamcı olunmaz” dediğini hatırlatan Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, “Karamollaoğlu konuştukça Erbakan mezarında ters dönüyordur” dedi. Selvi, yazısında özetle şunları kaydetti:

“Erbakan Hoca’nın iki hedefi vardı. Biri başörtüsü sorununun çözülmesi, diğeri ise Ayasofya’nın açılmasıydı.

Ayasofya’ya vurulan zincirler kırılacak, diye mitingler düzenledi. Başörtüsü mücadelesinden dolayı, kurduğu partiler kapatıldı.

Ama Erbakan iki hedefinden de asla vazgeçmedi.

Merhum Erbakan’ın gerçekleştiremediklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan başardı. Başörtüsü sorununu çözdü, Ayasofya’ya vurulan zincirleri kırdı.

Başörtüsü sorununun çözülmesinden ve Ayasofya’nın tekrar cami olarak ibadete açılmasından dolayı en çok kimin memnun olması gerekirdi? Elbette ki Erbakan’ın partisinin genel başkanı olma iddiasındaki Temel Karamollaoğlu’nun. Ama Temel Karamollaoğlu bunlardan memnun olmadı.

İSLAMCI NASIL OLUNUR?

Hatta, “Ayasofya’yı açmakla, başörtüsü sorununu çözmekle İslamcı olunmaz” dedi.
(…) Temel Karamollaoğlu konuştukça Erbakan mezarında ters dönüyordur.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa arı

TEFCİRÜTTESNİM Fİ KALBİSSELİM İSİMLİ KİTAP DA ŞÖYLE BİR YAZI OKUDUM ŞEYTAN 775 BİN SENE Cnnet de Meleklere Hocalık Ypmış cenabı hak cennetin kapısına şöyle bir yazı yazdırmış senelerce Ibadet eden bir kişinin Ibadeti hebaen mensura olacak.melekler bunu görünce hocaları olalam Şeytana bu duruma düşen ben olmayayımdiye dua ettiriyorlarmış şeytan kendisi içün dua etmek aklına bile gelmiyormuş en sonunda Cennet den çıkarılan kendisi olmuş.bunlarda böyle.

Gültekin

Kuran'da baş örtüsünü takacaksın diye bir ayet yok diyene, KURAN'DAKİ ÖRTÜNÜNÜZ ayeti ne anlama geliyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23