• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ramazan’da yaptığı rezil paylaşım soruldu! Yüzsüz CHP yandaşı Cem’den başka ne beklenirdi?

Yeniakit Publisher
2024-03-14 13:20:00 - 2024-03-14 13:32:34
Ramazan’da yaptığı rezil paylaşım soruldu! Yüzsüz CHP yandaşı Cem’den başka ne beklenirdi?

Cem Yılmaz, ramazan ayının ilk gecesinde sosyal medya hesabından rakı fotoğrafı paylaşarak 'Bu kadar da terbiyesizlik olmaz' dedirtmişti. Herkesi şoke eden o karenin ardından 'özür dileyeceği' sanılan Yılmaz, bakın muhabirlerin soruları karşısında ne yaptı?

11 ayın sultanı, bolluk ve bereketin sembolü Ramazan'ın gelişiyle milyonlarca kişi oruç ibadetini yapmak için büyük bir heyecan içine girdi. Geçtiğimiz günlerde ilk sahuru karşılayan vatandaşlar, 'Hoş geldin Ramazan' temalı paylaşımlar yaparken Cem Yılmaz'ın paylaşımı 'pes' dedirtti.

Yılmaz, kişisel Instagram hesabından, masasındaki bir şişe rakı ile tuttuğu kadehi paylaştı. Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görülen paylaşım tepki üstüne tepki topladı. "Bu günde yapmasaydın bari", "Sen saygısız bir insansın" şeklinde pek çok eleştirinin odak noktası haline gelen Yılmaz'a tepkiler artmaya devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.

RAKI PAYLAŞIMI SORULARINA GÜLEREK YANIT VERDİ!

Önceki gün Levent’teki ofisinden çıkarken Muhabironline kameralarına yansıyan Cem Yılmaz'a Ramazan ayının ilk gününde yaptığı rakı paylaşımı soruldu. 'Özür dilemesi' beklenen Yılmaz, sorulan sorular karşısında gülümsemeyi tercih etti. Gülerek arabasına binen Yılmaz'ın umursamaz tavırları sosyal medyada tepki topladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gökdemir

Sanatçı! diye geçinen bu pislikleri seyreden Müslüman kardeşlerimi Rabbim uyandırsın.

hesap

evet artık benim ülkemde dönmelerin istedikleri gibi at koşturmalrına vede islama ve müslümanların kutsal değerlerine istedikleri gibi pislemelerine izin verilmemeli evet bu müslüman milletin devletine sızmaları bu milletin kanını malını sömürmelerini artık istemiyoruz bence artık yeni bir kanun çıkmalı evet bu milletin asıl değerleri korunmalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23