• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ramazan Kurtoğlu sosyal medya hesabından paylaştı: Turgut Özal’ın yakın akrabasıdır!

Yeniakit Publisher
2023-06-12 23:03:00 - 2023-06-13 15:05:44
Ramazan Kurtoğlu sosyal medya hesabından paylaştı: Turgut Özal’ın yakın akrabasıdır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, vatandaşlara Tweeter üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu, paylaşım yaptı. Gaye Erkan hakkında Ekonomist ve akademisyen Ramazan Kurtoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yeni Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan ile alakalı şok eden yazı kaleme aldı. Çok şaşıracaksınız....Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan, Marsh McLennan yönetim kurulu üyeliğinden ayrılma kararı sonrası Edward Hanway, "Marsh McLennan'daki hizmetleri ve Yönetim Kurulu'ndaki deneyimi ile kurumumuza katkı sağlayan Erkan'a teşekkürlerimizi sunuyor, yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu Gaye Erkan hakkında dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Ekonomist ve akademisyen Ramazan Kurtoğlu sosyal medya üzerinden yeni Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan ile alakalı paylaşımda bulundu.

Sayın Kurtoğlu şu ifadeleri kullandı:

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir?

2014 te Leyla Alaton’un övgüsü nette dolaşıyor. Ama esas bilgi :Türkiye’yi 24 Ocak 1980 de Kapitalizmin Neoliberal bataklığına sokan merhum C.B. Turgut Özal’ın yakın akrabasıdır. İlk adı” Hafize” Özal’ın annesinin adıdır. Benden bu kadar .

Öte yandan ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs'tan akılalmaz Türkiye tahminlerinde bulunuyor: Türkiye analizinde, "Ortodoks politika yapıcılar Türkiye'de faiz yüzde 40'a çıkarabilir" dedi. Dünyanın gözü yeni kabinede. Yeni bu durumun nasıl devam edeceği merakla takip ediliyor.


İlginizi çekebilir→ Necmettin Batırel'in son tahmini gündem oldu! Duyurdu: Dolar kuru o rakamı görecek! Dolar öngörüsü→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir→ TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın Türkiye sözleri yeniden gündemi altüst etti!→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir→ Fransız devinden Türkiye kararı! Müthiş gelişme detayı: Türkiye'nin kapısını çalacak duyurdu!→ TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl.....

Rahmetli Ozal Beyefendi'nin Gap projesi bu gunku BOB projesi in prototipi mahiyetindeydi.. Ve tabii ki Naksibendi seyhine yakin idi. Rahmetli validesinin naasi bu seyhin uzerine gomuludur... Kendisi degil, ama hanimi avdetidir.. Biz ailecek severdik.. Temiz bir, namuslu bir ailedir..

YASEMİN

ALLAH cc Büyüktür faizin yok olmasını istiyor REİS mutlaka bir şekilde faiz yok olacaktır şimdiden GÖZÜN AYDIN TÜRKİYEM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23