• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rakam belli oldu! AK Parti’den adaylık rüzgarı

Yeniakit Publisher
2023-11-24 19:26:00 -
Rakam belli oldu! AK Parti’den adaylık rüzgarı

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığına yaklaşık 6 bin kişi başvurdu.

AK Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığına yaklaşık 6 bin kişi başvurdu. AK Parti Genel Merkezi'nde dün temayüle ilişkin bilgilendirme toplantısı yapılırken, 81 ilde temayül yoklaması ise pazar günü gerçekleşecek. AK Parti, teşkilatlardan belediye başkan adayı olmak için başvuran adaylardan birini yazmasını isteyecek. Daha sonra yapılan seçimde her ilden 3 isim belirlenecek. Temayül yoklamalarıyla ilgili hazırlanan rapor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kara

Allah aşkına adayları adam gibi seçin, vizyonu, ufkunu, geleceği, düşünmeyip günü kurtarma peşinde olan beceriksiz, yetkisiz, pasif işi bilmeyen başkanlardan bıktık. Şehirleri beton yığını deyil yeşili ve sosyal hayatı kolaylaştırıp, yaya kaldırımları yoldan 1 metre kaldırmak, kaldırımdaki elektrik direkleri, gibi 1970 li kafalı kişilerden kurtarın bu milleti. Şuanda paralar havada uçuşurken, adamı olan, parası olanlar başkanlık için ellerini oluşturuyor, işi ehline teslim edin, paradan, makam ve mevki sevdalısı deyil hizmet aşkı ıle çalışan kişileri aday gösterin, şuan ki başkanlar yerine dağdaki çobanı koysanız daha fazla iş yapar, Ak parti seçmenine bu dönemde hizmet gelmeyecek te ne zaman gelecek?

Kara

Ak parti seçmeni 22 yıldır hizmet bekliyor, hala yolu, suyu, olmayan seçmenlere vefa gösterip bu bölgelerdeki mevcut başkanlar acilen değişmeli, seçmen Reise oy veriyor, reiste iş yapan, işin ehli kişileri artık aday göstermeli, Samsun bölgesinde, Havzadan tut Bafra, v.köprü, ladik, kavak, çarşamba tüm İlçeler perişan, 22 yıldır Ak partiyi sırtında taşımış seçmenlere ne zaman hizmet edilecek? Büyükşehir niğmetlerinden ilçeler ne zaman faydalanacak? Yolu, suyu olmayan mahalleler ne zaman hizmet alacak, sosyal tesisler ne zaman yapılacak? Bu bölgede tüm kadrolar değiştirilmeli, işin ehli kişiler seçilmelidir. Yeşil alanlar aciken ortaya çıkarılmalı, çöp ve atıl dere yatakları ıslah edilmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23