• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pvp serverlere ilgi sürekli artıyor

Yeniakit Publisher
2016-04-12 08:53:00 -
Pvp serverlere ilgi sürekli artıyor

MMORPG rol yapma oyunu olarak tabir edilen internet tabanlı oyunlar arasında en dikkat çekici oynanışı sunan Metin2 oyunun oynanması ve oynanışın daha renkli hale getirilebilmesi için pvp server hizmetleri bulunuyor.

[follow=http://www.pvpserverler.org/]Pvp serverler[/follow] üzerinde oyuncuların sorunsuz ve kaliteli bir oyun deneyimine ulaşmasını sağlayacak tüm teknik özelliklerin bulunması gerekir. Bu yüzden pvp server üzerinde bulunan yüksek kullanıcı sayısı kriteri kadar teknik donanım özellikleri de çok önemlidir ki zaten bir pvp serverın tercih edilmesi için hız ve güvenlik gibi teknik özelliklerde kaliteli standartlara sahip olması gerekirken fazla kullanıcı sayısına sahip olması bu yönlerden başarılı olduğunun en somut göstergesidir. Ancak yinede pvp server seçimlerinde hız, güvenlik ve açık önlemleri konusunda detaylı araştırma yapmadan hareket edilmemesi gerekmektedir.

Metin2 Pvp Serverlerde Açık Durumu

Bir pvp serverın oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi sunabilmesi için stabil internet hızını her an sunabiliyor olması gerekir. Her zaman daha keyifli oyun içi mücadeleler için kalabalık serverlerin önemli etken olduğu Metin2 oyunu için oluşturulan pvp serverlerin bu yoğun aktif oyuncu sayısının oyunda yer aldığında da üst düzey hızla anlık tepkileri gerçekleştirebiliyor olması gerekir. İyi bir serverin seçiminde ikinci faktör ise kesinlikle Metin2 TR sunucularında en çok şikayet edilen Dc, Lag, uyku modu ve Worldport kapalı olması gibi açıklardan arındırılmış olmasıdır. Oyun içinde açıklar oyuncular arasında rekabetlerde haksızlıklara yol açabildiği gibi emeklerin boşa gitmesine de neden olur. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak adına Metin2 pvp serverlerin seçimlerinde daha hassas şekilde hareket edilmesi gerekir.

Pvp Server Farkları

Günümüzün popüler Metin2 pvp serverleri içerisinde editli-editsiz seçenekleri bulunuyor. Kişiselleştirilebilen sunucular olma özelliğine sahip olan [follow=http://www.pvpserverler.org/metin2.html]Metin2 serverler[/follow] içerisinde oyuncularda kendi oyun alışkanlıklarına ve tecrübelerine göre en ideal serverı seçebilme şansını yakalıyor ki bu oyundan en üstün keyfi ve zevki almasına yardımcı oluyor. Teknik özelliklerinin yanı sıra Metin2’ye özel hazırlanan pvp serverlerin içerisinde bulunan oynanış farklılıkları da oyuncuların oyun deneyimlerini renklendirecek sunucuyu seçmelerinde daha özgür biçimde hareket edebilmesine yardımcı oluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23