• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin'den Avrupa’ya hodri meydan! Sınıra askeri yığınak yapacağız

Yeniakit Publisher
2024-03-13 08:42:00 -
Putin'den Avrupa’ya hodri meydan! Sınıra askeri yığınak yapacağız

Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliğinin anlamsız olduğunu açıklayan Rusya Devlet Başkanı Putin iki ülkeye de gözdağı verdi. Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıklayan Putin, Rusya'ya yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Putin, devlet medyasına konuştu. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerinin anlamsız olduğu belirterek, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı.

NÜKLEER SİLAH KULLANILIRIZ

Rusya'nın nükleer savaşa hazır olduğunu ancak bunun için şimdilik gerekli bir durum oluşmadığını söyleyen Putin, "Amerika Birleşik Devletleri nükleer test yaparsa Rusya da aynısını yapar" dedi.

Putin, Rusya'ya yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu.

Amerikan seçimlerine ilişkin de konuşan Rus lider, "Hiçbir ülkenin seçimine müdahale etmedik. Seçilen Amerikan lideriyle çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Putin, Trump'ın başkanlığı döneminde kendisini Biden'a karşı sempati beslemekle suçladığını da aktardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Evet beyler 3.dünya savaşı geliyor.Peygamberimiz hadisinde "Bir üçüncüsü de olur "der.İşte bu 3.dünya savaşıdır.Ama,bu savaşın sonunda veye öncesinde dünya islamla tanışacak ve daha savaşlar dönemi bitecek.Avrupalılar,"ortadoğuda yıkılan yerleri,cami kalıntılarını gezecekler ve müslümanlar burada ibadet yapıyorlarmış" diyecekler.Müslümanlara yaptıkları zülümlerden dolayı pişman olup,özür dileyecekler.Ayrıca,Türklere İslamiyete hizmetlerinden ve diğer çabalarından ötürü onurlarını tam iade edecekler.Dünya bariş ve huzur dönemine girecek.Bir 70-80 daha....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23