• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pronet’in ‘Şampiyon Takımı’ İstanbul’da bir araya geldi

Yeniakit Publisher
2014-04-18 20:58:00 - 2019-01-31 15:23:59
Pronet’in ‘Şampiyon Takımı’ İstanbul’da bir araya geldi

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti.

Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirilirken, çalışanlar kapanışta düzenlenen parti ile eğlenceli saatler yaşadı.

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği ve 400’e yakın çalışanın katıldığı toplantının açılış konuşmasını Pronet CEO’su Alp Saul yaptı. Saul’un ardından söz alan Direkt Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay, 2013 yılının değerlendirmesini yaparak 2014 hedefleri üzerinde durdu.

Pronet’in yeni ürün ve hizmetlerinin de tanıtıldığı etkinlik, konuk konuşmacı Ali Poyrazoğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, İstanbul ve bölgelerinde görev yapan başarılı satış ekiplerine ödülleri takdim edildi. Etkinlik, akşam yemeği ve çalışanların eğlenceli saatler geçirdiği parti ile son buldu.

Pronet hakkında:

1995 yılından beri faaliyet gösteren Pronet, 170.000’in üzerinde aktif güvenlik sistemi ve sayıları 500'ü aşan özel güvenlik projeleri ile Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları arasındadır. Pronet, ev ve işyerleri, güvenlik ihtiyacının ön plana çıktığı bankalar ve bu bankalara bağlı şube ve ATM’ler, Türkiye’nin önde gelen mağaza zincirleri gibi kurumlara yönelik hizmet vermektedir. Pronet, sunmuş olduğu güvenlik çözümleri ile kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlamaktadır. Kamu kurumları, şirketler, özel konutlar, bankalar, müzeler Pronet'in ürün ve hizmetlerinden yararlanmaktadır. Pronet yalnızca güvenlik sistemini kurmak ve projeyi gerçekleştirmekle kalmamakta, aynı zamanda sistemden maksimum derecede yararlanabilmeleri için satış sonrasında kusursuz destek anlayışıyla müşterilerinin daima yanında olmaktadır. Pronet, müşterilerinden gelebilecek güvenlik personeli talebini de yetkin eğitmenler tarafından profesyonelce eğitilmiş elemanlarıyla en iyi şekilde karşılamaktadır. Pronet Güvenlik Hizmetleri, teknolojik altyapısı, güvenlik sektöründeki benzersiz deneyimi ve 1.400’ü aşkın çalışanıyla bugün ve gelecekte müşterilerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Daha fazla bilgi için: www.pronet.com.tr

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23