• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prens Selman kesenin ağzını açtı! Hakan Çalhanoğlu'na çılgın rakamı resmen duyurdular

Yeniakit Publisher
2022-10-24 00:06:00 - 2022-10-24 00:29:13
Prens Selman kesenin ağzını açtı! Hakan Çalhanoğlu'na çılgın rakamı resmen duyurdular

Hakan Çalhanoğlu'nun adı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın takımı Newcastle United ile anılıyordu. Prens Selman'ın takımı Newcastle United'dan Hakan Çalhanoğlu hamlesi geldi. Yaptığı takviyeler ile takımı Newcastle United'ın kalitesini artıran Prens Selman ve ekibinin Hakan Çalhanoğlu transferi için kesenin ağzını sonuna kadar açmaya hazırlandığı belirtildi. İşte transferin detayları...

Hakan Çalhanoğlu'nun adı Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın takımı Newcastle United ile anılıyor. Inter'in en önemli isimlerinden biri olan milli futbolcumuz gösterdiği performans ile İngiliz ekibinin radarında. Çizme basının duyurduğu habere göre; İngilizler kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

RENS SELMAN'IN YENİ GÖZDESİ HAKAN ÇALHANOĞLU

Aksam.com.tr'nin Calciomercato'dan aktardığı habere göre; Newcastle United, Inter'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Suudi Arabistan fonu satın aldıktan sonra transferde eli açılan İngiliz ekibi milli yıldız ile kadrosunu süslemeyi düşünüyor.

Yaz transfer döneminde Alexander Isak ile kulüp rekorunu kıran İngiliz ekibinin Ocak ayında da da Hakan Çalhanoğlu için dev bir teklif sunmayı düşündüğü ifade edildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU INTER'IN KASASINI DOLDURACAK

Aksam'ın aktardığı haberin devamında; Newcastle United'ın milli yıldız için 31 milyon sterlini gözden çıkardığı ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağı belirtildi.

Tecrübeli yıldız ile Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın da ilgilendiği, fakat Prens Selman'ın ekibinin maddi konularda daha rahat olduğu için transferde bir adım önde olabileceği ileri sürüldü.

MİLLİ YILDIZIN INTER KARNESİ

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Inter ile 14 maça çıktı. Milli yıldız çıktığı maçlarda 2 gol 3 asistlik bir performans ortaya koyarak takımının vazgeçilmezlerinden biri olmayı başardı.


İlginizi çekebilir → Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'dan dikkat çeken karar!→ TIKLAYINIZ

İlginizi çekebilir → Galatasaray maçı CANLI İZLE: Galatasaray-Alanyaspor maçı canlı anlatım! Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, şifreli mi? → TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Gs 2-0 i koruyamadi degil hirsizlar gs nin puanlarini caldi!yunan medyasi gibi haber yapiyorsunuz!!!

Saban

2 gol 3 asist basari bumu benceiyi bir sezon gecirmiyor mac basi kac asist ortalamasi bu prens bir zamanlar trabzonun kalecisini alacakti teklif bile yapmadi koca yaz aliyor alacak almak istese alir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23