• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Postallarıyla seccadeye basan İsrail askerine Filistinli kadın öyle bir meydan okudu ki İsrail askerleri ne yapacağını şaşırdı

Yeniakit Publisher
2023-04-05 15:04:00 - 2023-04-05 15:04:22

Ayaklarındaki postallar ile Mescid'i Aksa'yı kirleten İsrail Askerlerine Filistinli bir kadın askerlerin önünde durarak onlara meydan okudu. Yiğit Filistinli kadının direnişi sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

İşgalci İsrail'in saldırıları sürüyor. Fanatik Yahudi yerleşimcilerin Yahudilerce kutsal Pesah Bayramı nedeniyle Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleme ve burada kurban kesme çağrıları üzerine teravih namazının ardından bir grup Filistinli Mescid-i Aksa içindeki Kıble Mescidi'ne sığındı.

Aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı grup, Kıble Mescidi'nin kapılarını kapattı. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girerek temizlik görevlileri ve Müslümanları buradan güç kullanarak çıkardı, Aksa'nın kapılarını kapattı.

Mesciddeki seccadelere postallarıyla basan İsrail askerine bir Filistinli kadın bakın neler söyledi.

Ayrıntılar videoda...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

BM, İsrail'e karşı hiç bir yaptırım kararı alamayacağını sağır sultanlar bile biliyor, neden? çünkü BM'yi dünya Yahudileri kurmuştur, bizler dünya Müslümanları olarak kendi BM'mizi kurmalıyız, aksi halde bu haberlere üzülerek de olsa, daha çok şahit olacağız.

sinsin

yahudi laftan anlamaz ancak güçten anlar kendi kurdurduğu BM'yi bile takmadı yine yapacağını yaptı kimsede sesini çıkarmadı onlar için yahudi olmayan herkes onları hizmetçisi onları insan olarak bile görmez siyonist zihniyet böyle işte
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23