• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polisten uyuşturucuya geçit yok

Yeniakit Publisher
2023-12-11 09:59:00 -
Polisten uyuşturucuya geçit yok

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelere karşı sıkı takibini sürdüren emniyet güçleri, aynı gün iki operasyon yaptı.

Olay, Kazımdirik-Turan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahse konu adres ve E.T. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda, 80 adet kırmızı-beyaz renkli, sentetik kapsül hap ele geçirildi ve incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Şüpheli ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Aynı gün Kazımdirik-Turan Mahallesi’nde devriye görevini icra eden emniyet güçleri, hareketlerinden şüphelendikleri H.G. isimli şahsın üzerinde arama yaparak; 2 adet kapsül şeklinde kırmızı- beyaz renkli uyuşturucu hap olabileceği değerlendirilen madde olduğunu tespit etti. Maddeye incelenmek üzere el konulurken, şüpheli H.G. ise Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü.

Şüphelilerden E.T. hakkında, ‘TCK 188 – Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’nden adli işlem uygulandı. Şüphelilerden H.G. hakkında ise, ‘TCK 191 - Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak’ gerekçesiyle tahkikata başlandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YERLİ VE MİLLİ

İnfas edilsin bu Firavunun neferleri bunlara ypl verilirse Askere gönderecek Mehmetcik bulunamıyacak boş konuşmuyoruz gidin AMATEM leri ziyaret edin günlük 100 200 genc geliyor.. Zaten belli müddet sonra Mümin Türk Halkı atası Sütcü İMAM gibi örgütlenip Ülke genelinde bu Firavunlara operasyon yapacak aslında coktan başlardı ama Halkımız Yeni İcişleri Bakanımıza cok güveniyor ve DUA sını esirgemiyor. Yaşasın Cehennem Piyasa Şeytanlarına Sabır Savaş Adım Müslüman.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23