• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'ya yakın yazar yüksekten uçtu! Seçimlerle ilgili "Hadi oradan be" dedirten çıkış

Yeniakit Publisher
2023-05-06 14:01:00 -
PKK'ya yakın yazar yüksekten uçtu! Seçimlerle ilgili "Hadi oradan be" dedirten çıkış

PKK'ya yakın Evrensel gazetesinde kalem oynatan yazar müsveddesi Ender İmrek, yüksekten uçtu.

PKK'ya yakın Evrensel gazetesinde kalem oynatan yazar müsveddesi Ender İmrek, yüksekten uçtu. 14 Mayıs seçimleri öncesi, "Erdoğan’ın yenileceğine kesin gözüyle bakılabilir" gibi çok iddialı cümleler kuran İmrek, hayal âleminde yaşadığını gözler önüne seren yazısında özetle şunları kaydetti:

"Seçime bir hafta kalmışken artık birçok şey daha açık…

Erdoğan iktidarının gideceği her geçen gün daha da belirginlik kazanıyor.

Tek adam yönetime karşı büyük, ‘sessiz’ bir halk hareketi oluşmuş durumda. Toplumun önemli bir bölümü bu iktidardan kurtulmak istiyor. Evet, güçlü bir rüzgar esiyor. Ve rüzgar muhalefetten yana. Ancak sessiz! Sessiz çoğunluğu oluşturan işçi ve emekçilerin sürece müdahalesini sağlayanlar ise geleceğe yön vermede tayin edici olacak.

Evet, Erdoğan’ın yenileceğine kesin gözüyle bakılabilir. Hiç ‘acaba’ demeye, farklı olasılıklara dalmaya, derin analizlere gerek yok. Çarşıda, pazarda, sokakta, işyerinde, fabrikada, okulda, tarlada, kahvede dinlenecek birkaç kişi size bunu bir biçimde hemen söyleyecektir. Dolaylı ya da dolaysız ama bu iktidarın işinin bittiğini her yerden duyabilirsiniz."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

omar mogan

at ölür meydan kalır. yiğit ölür şan kalır. dalda su, damarda kan yürür. yürüdüğün yolda engel tanıma r.e.is,  ürürür kervan yürür..

Osman AYDIN

Evet ERDON YENILENECEK REKOR BIR YENILEMEYLE GELECEK SIZ DAHA COK HAYAL KURACAKSINIZ KURMAYA DEVAM EDIN 14 MAYIS AKSAMI O HAYALLERINIZ SUYA KAPILARAK KAYBOLACAK TURKIYE CUMHURIYETI YUZ YILA EMIN ADIMLARLA REISIN ONDERLIGINDE YOLUNA DEVAM EDECEK BIDENDE BEN NE YAPTIM NASIL MU MUHALEFETE BU FETOYE BU PKK YE GUVENDIM SIMDI NE YAPACAGIZ ERGOGAN SECIMLERDE BENIDE MAGLUP EDER DIYECEKTIR GENCLER AKILLI OLUN BU VE BUNUN GIBILER HERTURLU YALANI PISLIGI CAMURU ATARLAR KANMAYIN GELECEGINIZE IPOTEK KOYDURMAYIN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23