• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK’ya sırtını yaslayan CHP’den yeni strateji! 'Abdullah Öcalan’ı...'

Yeniakit Publisher
2023-05-18 16:58:00 -
PKK’ya sırtını yaslayan CHP’den yeni strateji! 'Abdullah Öcalan’ı...'

HDP ile yapılan ortaklık sonrası aylardır 'Öcalan'ı serbest bırakacağız' söylemlerine ses çıkarmayan CHP, seçimlerdeki ağır yenilginin ardından Milliyetçi oyları alabilmek için "Öcalan'ı çıkarmayacağız" yalanını dillendirmeye başladı.

HDP ve terör örgütü PKK’dan yapılan teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı serbest bırakma vaatlerine uzun zamandır ses çıkarmayan CHP, sandıkta vatandaşlarda büyük bir darbe yedi. CHP yönetimi seçimde istediği sonucu alamayınca, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. tur seçimlerinde milliyetçi vatandaşların oyunu alabilmek için ‘Öcalan’ı çıkarmayacağız’ mesajları vermeye başladı.

MİLLİYETÇİ OYLARI ALMAK İÇİN YENİ STRATEJİ: ÖCALAN’I ÇIKARMAYACAĞIZ

Haber 7’nin aktardığı habere göre, seçimin 2. tura kalmasının ve milliyetçi seçmenin kilit rol aldığının ortaya çıkmasının ardından aylardır HDP ve PKK’nın açıklamalarına tek kelime etmeyen CHP’de söylem değişikliği yaşandı. 28 Mayıs’ta milliyetçi insanların oyunu almak için göz boyamaya çalışan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu sahaya sürdü. Kaftancıoğlu, Fox TV’de İlker Karagöz’ün, “Çalar Saat” programında uzun zamandır ses çıkarmadığı ‘Öcalan’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaftancıoğlu, Abdullah Öcalan’ın hapisten çıkarılmayacağını belirterek “Abdullah Öcalan terör örgütünün kurucusudur. Kesinleşmiş bir cezası var mıdır, vardır. Şu an cezasını çekiyor mudur? Çekiyordur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun serbest bırakma yetkisi yoktur, yapmaz da.” açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

PİROMDA PİROM

islami terörün hedef aldığı atatürkçü isimleri öncesinde ve sonrasında manşete taşıyıp kötüleyen, fetö'nün ergenekon ve balyoz kumpaslarını acımasızca destekleyen, gülen medyasıyla aynı haberleri noktasından virgülüne dokunmadan yayınlayan yeni akit ne yazdığı ne dediği umurunuzda olmasın vakti geldiğinde sizde ezileceksiniz !!!

şeyh şamil bu

Allah'ın öküzleri tabii ki apoyu çıkaramayacaksınız zira millet size salahiyet verdi mi? şimdi mal mal bakın bol bol domuz budu tüketin, rakı şarap çekin bir dahi seçimlere kadar hayal dünyanıza dalın. çok geçmeden 6 ay sonra zaten millet bıktı diye basar yaygarayı erken seçim diye yırtınırsınız. millet sizi çözdü de siz milleti bir türlü çözemediniz gitti vesselam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23