• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"PKK tek parti diktatörlüğü yapıyor"

Yeniakit Publisher
2015-01-04 16:15:00 -
"PKK tek parti diktatörlüğü yapıyor"

Kendi dışında hiçbir Kürt yapılanmaya izin vermeyen PKK'nın, mütedeyyin Kürtleri barbarca katlettiğini belirten yazar İbrahim Güçlü, PKK'nın tek parti zihniyeti taşıdığını vurguladı.

PKK ve türevlerinin kendi dışında hiçbir Kürt siyasi parti ve oluşuma tahammül etmediğini ifade eden Araştırmacı-Yazar İbrahim Güçlü, PKK'nın "tek parti zihniyeti" gibi diktatörlük yaptığını belirtti.

PKK'nın kuruluş döneminden itibaren kendisi gibi düşünmeyen birçok Kürt parti ve oluşumu ortadan kaldırdığını ifade eden Güçlü, HÜDA-PAR'a yönelik saldırıların da buna yönelik olduğunu söyledi.

"PKK BİNLERCE KÜRT GENCİNİ KATLETTİ"

PKK'nın kendisi dışında hiçbir farklı görüşe tahammül göstermediğini ifade eden Güçlü, "PKK, Kemalistlerin, Baasçıların ve Stalincilerin bir eseridir. Bundan dolayı da tek parti, tek ideoloji, tek lider-şef anlayışına sahiptir. Bu anlayışı ve yapısı gereği de, bölgedetek başına egemen olmak istemektedir. Bunun için de Kürdistan'daki bütün siyasi parti, örgüt, platform, oluşumları tasfiye etme stratejine sahiptir. Kuruluş felsefesi de budur. PKK, bu stratejisi ve kuruluş felsefesi gereği değişik dönemlerde Kürt örgütlerine saldırdı. Bu strateji ve kuruluş felsefesinin gereği olarak da, binlerce Kürt yurtseverini, parti ve örgüt yöneticilerini katletti. Kürt liderlerini öldürdü. Kendi içinde binlerce Kürt gencini infaz etti" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Doğru Haber

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23