• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK elebaşı Duran Kalkan, mağarasında böyle ağladı! O isim, "Bu işin şakası yok" deyip duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-05-21 12:30:00 - 2023-05-21 20:10:06
PKK elebaşı Duran Kalkan, mağarasında böyle ağladı! O isim, "Bu işin şakası yok" deyip duyurdu

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, "Muhalefet çok fazla sonuç alır gibi gözüküyordu ama tam tersine hayal kırıklığı ortaya çıktı" diye söylenen PKK yöneticisi Duran Kalkan'ın halet-i ruhiyesini köşesine taşıdı.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, "Muhalefet çok fazla sonuç alır gibi gözüküyordu ama tam tersine hayal kırıklığı ortaya çıktı" diye söylenen PKK yöneticisi Duran Kalkan'ın halet-i ruhiyesini köşesine taşıdı. "Kalkan'ın yüzünden düşen bin parça. Yıkılmış, elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor" ifadelerini kullanan Altınok, "Ağlama Duran!" başlıklı yazısında şunları kaydetti:

"Mağarasında seçim sonuçlarını değerlendiren PKK yöneticisi Duran Kalkan'ın yüzünden düşen bin parça. Yıkılmış, elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor...

"Muhalefet çok fazla sonuç alır gibi gözüküyordu ama tam tersine hayal kırıklığı ortaya çıktı" diye söyleniyor.

Neyse canım Meclis'e epeyce milletvekili soktunuz.

Hem belli mi olur, daha ikinci tur var.

Bakarsınız, kazanamadı diye sukutu hayale uğradığınızı söylediğiniz Kılıçdaroğlu'nun son düzlükte "milliyetçi" ayaklarına yatması, Atatürk'ün adını hatırlaması falan işe yarar.

Mesela, Yavuz Ağıralioğlu'nun "terör örgütlerine mesafesizliği" nedeniyle ayrılıyorum dediği İyi Parti'nin ilk turda eli Kılıçdaroğlu'na gitmeyen milliyetçi seçmeni Kemal Bey'e bir kredi açar.

"Atatürk bugün mezardan kalkıp gelse. Kurduğu partinin HDP'yle yan yana olduğunu görse ne yapardıysa Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler onu yapmalıdır" diyen Sinan Oğan'ın boşta kalan seçmeni de...

Hatta, Kılıçdaroğlu'nun mitinglerde reklamını yaptığı FETÖ'cü hesapların montaj görüntüleriyle ayağı kaydırılan Muharrem İnce'nin ulusalcı seçmeni bile...

"Olur mu canım, o kadar da değil" demeyin. Şaka yapmıyorum.

FETÖ'yü devletten söküp atan Erdoğan'a hâlâ "Ne istediler de vermediniz" diye söylenen ulusalcı seçmenin Kemal Bey'in listelerindeki Okyanus ötesinin adayları nasıl tıpış tıpış Meclis'e soktuklarını görmediniz mi?

PKK yöneticilerinin etekleri zil çalarak CHP'nin genel başkanına destek açıklamaları yapmasına şaşırmıyorsunuz da bu söylediklerimi mi garipsiyorsunuz?

Bu işin şakası yok."

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren..." target="_blank">
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...
Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

Gündem

Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması! Tüm Türkiye’ye böyle duyurdu: Bugünden itibaren...

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Duran Kalkan gibi terörist başları ağlamayı bırakıp kökleri tarihin derinliklerinden gelen bu kadim Türk Devletin adaletine teslim olsun, sarı torbaya girmekten kendini ve arkadaşlarını kurtarsın. Aksi halde dış güçlerin oyunları içinde debelenip sarı torbaları beklemekten başka çareniz olamaz, çünkü bu devleti sizin gibilere ve dış güçlere asla böldürmeyiz.

Osman AYDIN

Evet sayinALTIOK BU ISIN SAKASIYOK HER VATANSEVER SANDIGA GITMESI GEREKIYOR UNUTMAYALIMKI BIR OYLA SECIM KAZANILIYOR BIR OYLA KAYBEDILIYOR REHAVETE KAPILMAYALIM GENCLER SANDIGA KOSUN VATANI BOLUP PARCALAMSK ISTEYEN IC VE DIS DUSMANLARA KARSI VATANIN BUTUNLUGUNU KOTUMAK VE UST LIGLERE TASIMAK ISTEYEN BU UGURDA OLUMU GOZE ALAN MUSLUMAN ALEMININ BM LERDE SESI OLAN ZALIMIN KARSISINADA MAZLUMLARIN YANINDA OLAN SAYIN BASKANIMIZ RECEP TAYYIP ERDOGAN TEKRAR SECMEK ICIN SANDIGA KOSARAK GIDIN BEN BU YASIMDA KOSARAK GIDECEGIM YURUYEREK GIDERSEM ZAMAN KALMAYABILIR VATASEVERLERE ALLAH HAYIRLI OMURLER VERSINKI TURKIYENIN GELECEGI KURULSUN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23