• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pişkin taksiciden müşteriye akılalmaz tavsiye

Yeniakit Publisher
2023-07-19 07:57:00 -

Beylikdüzü'nde müşterisinin söylediği adrese gidemeyeceğini söyleyen taksici, kadına, "Binmeden önce taksicinin nereye gideceğini sor" diye de tavsiye verdi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, öğle saatlerinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, Avcılar'a gitmek isteyen bir kadın, yol üzerindeki taksiyi durdurarak bindi. Sürücüye Avcılar'da bir adrese gitmek istediğini söyleyen kadın, taksicinin o konuma gitmeyeceğini ve Esenyurt tarafına gittiğini duyunca şaşkınlık yaşadı.

Kadın, yoldan müşteriyi alıp istediği yere bırakması gerektiğini söyledikten sonra şoför, "Taksiye binmeden önce sürücünün nereye gideceğini sormalısınız" diye karşılık verdi.

Diyalog sonrası yolcu, taksiden inerken ikili arasında yaşanan ilginç diyalog kadının cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER BUTUN DUNYAYI UBERLE GEZIYORUM EN UFAK BIR DURUM YASAMADIM NEDEN BILIYORMUSUNUZ ELIMI CEBIME ATMIYORUM UBER FIRMASI BANKADAN PARAYI KENDI ALIYOR SOFORE BIR MUDDET SONRA VERIYOR FIATINIDA BANA ARABAYA BINMEDEN BILDIRIYOR BILDIRDIGI FIYATI BEGENIRSEM CAGIRIYORUM BEGENMEZSEM BIR BASKA UCUZ FIYAT VEREN UBERI CAGIRIYORUM HIC BIR ZAMANDA KABUL ETTIGIM FIAT DEGISMEDI DEGISEMEZ SAYIN ERDOGAN BEY SU TAKSICI INADINDAN VAZ GEC VE UBERI TURKIYEYE SOK HALK RAHAT ETSIN HUZURU BULSUN KIMSE KARACAHIL SOFORLE KONUSMAK ZORUNDA DEGIL.

Gültekin

ULAŞIMDAKİ BU HASTALIK BİLİNDİĞİ HALDE ÇÖZÜLEMİYORSA, ASIL ÖNEMLİ OLAN SORUN BUDUR, NEDEN, NİÇİN ÇÖZÜLEMİYOR, YÖNETİMİN İÇİNDE BAŞKA YÖNETİCİLER Mİ VAR DA, ENGEL OLUYORLAR?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23