• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Perinçek'ten çağrı: Hayır oyu kullanın

Yeniakit Publisher
2023-03-30 20:24:00 -
Perinçek'ten çağrı: Hayır oyu kullanın

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, milletvekillerine Finlandiya'nın NATO'ya üyeliğine ilişkin kanun teklifine "hayır" oyu vermeleri çağrısı yapt.

Perinçek yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) yüce kişiliğine, başkan ve milletvekillerine seslendiğini belirterek, TBMM'de tarihi bir oylama yapılacağına işaret etti.

Doğu Perinçek, şu ifadeleri kullandı:

"Sizler Gazi Meclis'in milletvekillerisiniz. Sizlerden milletvekili oyu istiyoruz. NATO vekili oylarınızı hiçbir zaman Türk milleti de kabul etmeyecektir. Türk milleti bağımsızlık istiyor, başı dik yaşamak istiyor. NATO tehdidine karşı birleşmek istiyor. Meclisimize güveniyoruz. NATO'ya 'evet' Türkiye'ye yönelen tehdide 'evet'tir. FETÖ'ye 'evet'le NATO'ya evet birdir. NATO'ya 'hayır' oyu vermenizi, İsveç'in, Finlandiya'nın NATO tarafından kabul edilmesine 'hayır' oyu vermenizi milletçe sizden talep ediyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Bu durum derinden analiz edilirse Perinçek haklıdır, neden, Türkiye'nin desteği ile Nato'yu genişletecekler, dünyaya karşı güç oluşturduktan sonra, Türkiye'yi Nato üyeliğinden çıkaracaklar, bunlar çok uzun ince bir hesap içinde olduklarını düşünüyoruz, çünkü Türkiye'yi Nato'dan çıkaralım çatlak sesleri kimse unutmasın bunun bir manası vardır, artı, Nato'nun şartlarında üye devletler hiç bir terör gurubuna ve teröristte destek veremez, bazı üyelerin desteklerini çekinmeden açıktan yaptıklarını da çok iyi değerlendirmemiz lazım, mesela "her türlü teröre ve teröristte destek veren Nato üyesinin koşulsuz üyeliği düşer" hükmü konulsun.

Doğruya Doğru

Dün Apo ya çiçek verenler bu gün Atatürkçü oldu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23